IMG_0754.JPG
Het is weer maandag, dat betekent een nieuwe Photo Diary. Elke maandag vat ik de week ervoor van Come-Moda samen door middel van foto’s te plaatsen met wat tekst. Zo krijgen jullie hopelijk het beeld van mijn week!

IMG_0610.JPG

Aangezien het zo lekker weer was ging ik een sorbet ijsje halen. Hij was super lekker!

IMG_0649.JPG

Tadaaa, mijn nieuwe Chanel parfum iPhone case. Ik heb het hoesje besteld bij de webshop Essyshopper. Heb er al super veel complimentjes over gehad. Het hoesje is erg handig vanwege de grootte, want je hoeft niet lang te graaien in je tas. Hier zie je ook mijn nieuwe Mac lippenstift/gloss.

IMG_0650.JPG

Een brief van de TNT dat er een pakketje voor me klaar lag. Moest dus helemaal naar het postkantoor, zoals je ziet had ik hier geen zin in. Het pakketje is trouwens van Heart For Fashion meer hierover volgt deze week 😉
IMG_0727.JPG

Ready for a Girls Night Out. Vrijdagavond ben ik naar Club AIR geweest in Amsterdam. Yellow Claw trad op, dus het was super druk. Ik koos voor een nude make-up look, aangezien het feest geen dresscode had.

IMG_0737.JPG

Dagje braderie in het dorp. Super leuke dingen gekocht. Er hing een leuke sfeer. Leuk dagje gehad. Ik heb een Nude Catrice nagellak gescoord bij de Kruidvat (van de nieuwe collectie). De kleur is echt super mooi op je nagels. Daarnaast heb ik het bloemetjes Replay iPhone hoesje gekocht. En last but not least scoorde ik een koeien print blouse, helemaal leuk!
10617491_10204883239144856_179428697_n

In de avond naar de bioscoop. De film let’s be cops. Echt een hilarische film. Na een druk weekend was ik blij dat ik m’n bed in kon duiken.

cropped-img_19693.png

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

2 Comments

Write A Comment