IMG_0606.JPG
Elke week laat ik jullie door foto’s zien wat ik heb meegemaakt. Om week 37 kort samen te vatten; school, lunchen, shoppen, nagels, kapper, birthday en werken! En natuurlijk dit artikel maken, I hope you’ll like it!

IMG_0499.JPG

Lift selfie! Meer over deze outfit morgen, met name de ketting. P.S. De hoed is van de River Island!

IMG_0506.JPG

Josh V Mega Sample Sale! Het was echt ge-wel-dig. Later deze week laat ik jullie zien hoe het was, wat ik heb gekocht en nog veel meer!

IMG_0519.JPG

Weekend woehoe. Naar de nagelstudio geweest, daarna even een borrel gedaan. In de stad was er een vuurwerkshw als afsluiter van de kermis, dus daar zijn we ook even heen geweest!

IMG_0547.JPG

Naast de nagelstudio heb ik ook een bezoekje gebracht bij de kapper. Dit Chanel tasje is van UniqueBoutique — instagram.com/uniqueboutiquenl . Ik koos er voor om het paars te combineren met zwart, aangezien ik niet veel matchende kleuren heb bij paars. IMG_0458.JPG

W7 Nude Palette, een enig oogschaduw paneel. Handig voor een nude eye-look. Er zitten 12 kleuren in. Ik post van de week een artikel over de palette. Daarnaast vertel ik waar het palette verkrijgbaar is!IMG_0554.JPG

New in! I’m not a shopaholic I’m helping the economy shopping bag. En een koffie beker. Super leuk he? Verkrijgbaar bij sweetestdesign.nl

IMG_0582.PNG

Nog een selfie. Op naar de verjaardag van Bo! Hier draag ik een van de Josh V tops van de sample sale, leuk he?!

Wat heb jij allemaal gedaan deze week?

IMG_9983.JPG

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

6 Comments

Write A Comment