2b6a6a4ccda435a9d88671d3ddefb7ccHet is maandag! Met andere woorden: het is weer tijd voor de wekelijkse photodiary. Deze week ben ik naar de WebWinkel dagen in Utrecht geweest, ik heb sushi gegeten in Amsterdam en een nieuw kledingrek ontvangen.


IMG_4631.JPG

 

Een sneak peek van mijn stage. Aan deze tafel lunchen we elke dag met z’n allen. Elke dag eten we wat anders, aangezien er elke dag iemand anders de lunch verzorgt. IMG_4654.PNG

Smiiiiiiiile, tijd voor een selfie.IMG_4651.PNG

Een foto van mijn outfit. Ik koos voor een comfy outfit, omdat ik afgelopen woensdag een tentamen International Finance Markets had. Ik vind het fijn om een lekkerzittende outfit aan te hebben als ik twee uur lang moet zitten, schrijven en nadenken.

IMG_4680.JPG

Zoals ik eerder vermeld heb, ben ik naar de Web Winkel dagen geweest in Utrecht. De beurs werd gehouden in het gebouw de Jaarbeurs.  Samen met mijn collega heb ik verschillende lezingen bezocht. Het was een erg interessante beurs, voor mijn stage en mijn blog.

IMG_4685.JPG

In de trein heb ik het boek Beauty van MissLipgloss uitgelezen. Het boek is erg interessant en fijn om te lezen. Cynthia vertelt haar tips en tricks in dit boek. Het boek is zeker een aanrader voor de beautyliefhebbers.IMG_4718.JPGIk ben nog steeds bezig met mijn goede voornemens. Ik wil nu zelfs twee keer per week naar de sportschool gaan. Ik ben vorige week dinsdag naar een les bootcamp geweest met mijn sport-maatje Bo. Ik heb nog tot twee dagen erna spierpijn gehad. Toch vonden we het beiden zo leuk, dat we deze week weer gaan.

IMG_4686.JPG

Tadaaaaa, dit is mijn nieuwe kledingrek. Hier is hij nog leeg, maar ondertussen hangt hij al vol met kleding. Ik ben super blij met mijn rek. Ik hang outfit setjes alvast klaar, zodat ik elke ochtend gewoon een combinatie kan pakken. Het enige wat ik nog moet kiezen is dan een jeans en schoenen, ideaal toch?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment