2b6a6a4ccda435a9d88671d3ddefb7ccIk begon ongeveer een jaar geleden mijn blog Come-Moda. Mijn blog wordt steeds bekender. Bekende fashionista’s zoals Winonah de Jong volgen Come-Moda op Instagram. Ben je benieuwd wat ik allemaal meemaak? Bekijk dan elke maandag mijn photo diary (week 2) !

IMG_4324.JPG

Maandag was de eerste dag van mijn stage. Ik was super zenuwachtig.. Ik wist niet wat ik aan moest trekken, dat was punt nummer een. Daarnaast wist ik niet wat ik moest verwachten. Gelukkig had ik de route van te voren uitgestippeld. Alles verliep soepeltjes voor een eerste stageweek.

IMG_4321.JPG

Ik kreeg van Happy Rainy Days een welkomsbloemetje, super leuk. Daarnaast heb ik een mooie Apple computer staan op mijn eigen bureautje. Ik loop stage bij de marketing afdeling van het bedrijf. Ik moet ook veel internationale taken verrichten.

IMG_4346.JPG

Dit is het gebouw waar we zitten. Het is ongeveer een half uurtje reizen vanaf mijn huis. Ik moet met de trein tot en met Amsterdam Sloterdijk . Daarna pak ik de metro naar Heemstedestraat. De verbinding is eigenlijk ideaal. Toch moet ik wel even wennen aan de metro, want normaal sloeg ik de metro het liefst over.

IMG_4378.JPG

Ik ben goed bezig met mijn goede voornemens. Elke ochtend neem ik een bakje yoghurt met muesli, lijnzaad en fruit. Een gezond ontbijt is een goed begin van je dag. Ik drink vaak thee, water of 0% vet drank in de ochtend. Elke ochtend neem ik vitamine pillen, dit is namelijk erg goed voor je!

IMG_4379.JPG

Op stage ben ik ook bezig met de social media en website. Doordat de lange dagen wennen zijn, neem ik samen met mijn collega’s vaak een kopje cappucino. Zo komen we de dag wel door!

IMG_4367.JPG

De afgelopen week heb ik twee dagen 12 uur gewerkt. Op dinsdag en woensdag. Ik moest namelijk eerst stage lopen en daarna door naar mijn normale werk. Het was erg zwaar, maar wie mooie dingen wilt kopen, moet er ook voor sparen. En sparen kan je natuurlijk alleen als je centjes krijgt.

IMG_4382.JPG

Elke week ga ik nu naar de sportschool. Een keer per week, maar het is een begin. Daarnaast let ik dus op het snoepen en snaaien. Ik heb zondag een healthy mix bij de Big Bazar gekocht voor in de yoghurt. Daar zitten onder andere goji bessen en walnoten in.

IMG_4387.JPG

Finally, it’s weekend. Dat moet gevierd worden met sushi. Samen met Vera ging ik naar het sushi restaurant Kyoto in Amsterdam. Het restaurant zit aan de Damrak. Erg makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Daarnaast is het ongeveer vijf minuten lopen vanaf Amsterdam Centraal.

IMG_4396.JPGCome-Moda heeft de 800 likes bereikt op Facebook. Do something everyday that brings you closer to your goals. 800 Facebook likes, thank you for following & liking!

IMG_4402.PNG

Op zaterdagavond wilde ik eigenlijk naar de film Taken 3. Op het moment dat we aankwamen bij de bioscoop was de film al vol. Daarna gingen we maar cocktails drinken en een lekker hapje eten.

IMG_1969.PNG

 

 

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

2 Comments

  1. Je maakt echt prachtige foto’s zeg. En een eerste stagedag is altijd spannend. Ik krijg nu al zenuwen als ik aan die van mij denk.

    • Come-Moda Reply

      Dankjewel! Ojee wanneer moet je stage lopen? XOXO

Write A Comment