IMG_2130.JPG

Ik begon ongeveer een jaar geleden mijn blog Come-Moda. Mijn blog wordt steeds bekender. Bekende fashionista’s zoals Winonah de Jong volgen Come-Moda op Instagram. Ben je benieuwd wat ik allemaal meemaak? Bekijk dan mijn photo diary!

IMG_2230.JPG

 

Het was vorige week erg frisjes. Echt sweater weather. Ik ben een fan van sweaters, fluffy vesten etcetera. Het is alleen wel belangrijk om dit goed en fashionable te combineren. Het kan namelijk ook zijn dat je er slonzig uit ziet met een trui en dat is natuurlijk niet de bedoeling!

IMG_2214.JPG

 

Op mijn werk heb ik me bezig gehouden met de nieuwe items. Samen met mijn collega stelde ik outfits samen. De outfits zette we op een foto. Ik bewerk de foto’s leuk en post ze online. Ik vind het super leuk om te doen, en mijn baas is er ook tevreden over. Voor meer fotos zie de Facebook pagina van The Jeans Factory.IMG_2188.PNG

 

Dinsdag heb ik altijd drukke dagen. Op dinsdag heb ik school van 12.50-17.00. Na school race ik richting mijn werk in Wormerveer. Afgelopen zondag postte ik mijn casual outfit. Hier nog even een snelle selfie voor ik naar school moest.

IMG_2429.JPG

Ik vind het soms heerlijk om te luieren op mijn vrije dag. Op zaterdag had ik dit gevoel ook. Vandaar dat er op de foto staat Lazy Saturday. Op de foto draag ik een joggingbroek van de Zara. Het t-shirtje is van de H&M. Mijn telefoonhoesje heb ik online besteld. Op het hoesje staat: “More issues than Vogue”.

IMG_2467.JPG

 

Zaterdagavond ging ik samen met mijn vakantievriendin Daphne naar Skylounge. Skylounge is een hippe bar in Amsterdam. De lounge is 5 a 10 minuten lopen vanaf het Centraal station (Amsterdam). De bar zit in het Hilton Hotel, op de 11e verdieping. Je hebt prachtig uitzicht over mijn favoriete stad Amsterdam in Skylounge. IMG_2469.JPG

Op zondag moest ik weer aan de bak. Hier draag ik een fluffy vest van TJF. Een spijkerjurkje van Le Temps De Cerises. Mijn legging heb ik besteld op Sans-Online.nl. De legging is van het merk Only. Het is leatherlook legging, erg makkelijk te combineren.

IMG_1969

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

6 Comments

Write A Comment