In oktober ben ik samen met Jennifer (@justbyjennifer) een weekendje naar Middelburg geweest. Vandaag meer over de outfits die ik hier op de foto heb gezet!

Middelburg zit vol schattige straatjes met mooie gebouwen. Beide fotoplekken zijn op loopafstand van Onze-Lieve-Vrouwe abdij. Wist je dat Middelburg ooit een van de handelssteden van de VOC was? Dit is terug te zien als je in Middelburg loopt; de acht oude stadspoorten staan nog steeds overeind.

Zoals jullie weten ben ik gek op de Zara. Mijn spijkerblouse met ruffles heb ik dan ook bij mijn lievelingswinkel gescoord. De witte rok is van House Of Articles (al van een aantal jaren terug). De hakken die ik draag zijn van de H&M en mijn tas is van Gucci. Van deze outfit heb ik trouwens ook een leuke reels video online staan op mijn instagram!

Op de bovenstaande foto draag ik een koljurk van Only. Hier overheen draag ik een oversized blazer van .. de Zara. De look maak ik af met een subtiel Gucci riempje. Mijn biker boots zijn van Come Get Fashion, ik heb deze een maatje groter besteld dan normaal. De laarsjes kosten €59,99. De biker boots zwart hebben een wat langer model en een ronde neus.

Ook van deze look zal ik binnenkort een reels posten op mijn Instagram pagina. Nu ben ik natuurlijk benieuwd van de outfits die ik heb gedragen tijdens mijn weekendje Middelburg.

Voor welke look ga jij, look 1 of 2?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment