Misschien heb je al wat zonnige foto’s voorbij zien komen op onze social media; ik was namelijk vorige week een paar dagen in Italië. Vandaag vertel ik meer over mijn vakantie via deze photo diary!

In Italie gaan we eigenlijk altijd naar dezelfde plek; Garda aan het Gardameer. Het Gardameer en alle omliggende stadjes zijn echt enorm prachtig, dat is dan ook de reden dat we proberen iedere avond in een ander stadje te eten.

IMG_2531

Italië staat natuurlijk bekend om zijn pasta, pizza’s en ook bruschetta, dus daar heb ik dan ook maar volop van genoten! Op bovenstaande foto zie je bruschetta en op onderstaande foto pasta pesto.

IMG_3182

Vorige week kon je al 1 van mijn outfits uit Italië zien, namelijk mijn Denim jumpsuit. Hieronder zie je nog wat andere outfits.

FullSizeRender

Foto genomen in: Malcesine
Jurkje: Sparkz

IMG_2920

Foto genomen in: Lazise

Jurkje: Mango

Slippers: Mango 

Op de uitgelichte foto heb ik een badpak aan van H&M, een hotpants van Victoria’s Secret/PINK en slippers van Scapa.

IMG_3118

Italië/Het Gardameer bewijst maar dat je voor de mooie plekjes van de wereld, niet altijd heel ver hoeft te gaan. Mocht je nog nooit bij het Gardameer geweest zijn, dan raad ik je dit echt aan! Het weer, de omgeving, het eten, alles is heerlijk. Alle stadjes/dorpjes zijn ook op een paar minuten rijden van elkaar, dus zo kun je een hoop zien in weinig tijd. En zoals je ziet, heeft zelfs mijn lieftallige hond (Bordeaux Dog) Zoes het naar haar zin gehad!

Ga jij nog op vakantie?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

2 Comments

Write A Comment