IMG_1700.JPG

Dit is mijn motto, elke dag weer. Het is belangrijk en ook nog een leuk om te experimenteren met je style. Maar bijvoorbeeld ook met je make-up. Ik ben de laatste tijd namelijk bezig met het uitvogelen van de contour en highlight technieken. Maar eerst meer over mijn week. In week 42 ben ik naar het Spaanse plaatsje Salou vertrokken voor zeven dagen lang. Ik laat jullie zien hoe ik het in Spanje gehad heb door middel van mijn gemaakte foto’s.

IMG_1604.JPGElke ochtend, na het ontbijt ging ik een stukje wandelen. De ene dag was het naar het winkel gedeelte, en de andere dag naar de rotsen. Hier sta ik op de foto met mijn moeder. Bij de rotsen had je een prachtig uitzicht over het strand van Salou.

IMG_1590.PNG

Bij Spanje hoort het lekkere drankje sangria. Sangria is een Spaanse/Portugese licht-alcoholische drank. De basis bestaat uit rode wijn of witte wijn op smaak gebracht met vruchtjes, meestal sinaasappel, citroen, appel, perzik of ananas. Hier draag ik een de top Chantal Blue van Lofty Manner.

IMG_1427.PNG

Samen met mijn nicht ging ik vaak op stap. Hier drinken we sangria bij een beach / lounge club. We werden lekker gemasseerd, kortom 100 procent relaxen tijdens mijn vakantie in Salou.

IMG_1343.JPG

Zoals jullie weten ben ik gek op koffie, dus ook op ijskoffie. In Salou kon je bij de Mac Donald’s ook heerlijke frappuccino halen. Zelf ben ik gek op de smaak caramel, lekker zoet maar wel oh zo ongezond. IMG_1585.JPG

Het weer in Salou was rond de 25 graden Celsius. Dat betekende dat ik elke dag lekker kon bakken op het strand. Op de foto zie je al dat ik een bruin kleurtje gekregen had (dit was pas een van de eerste dagen). Ik word namelijk snel bruin doordat mijn vader Indonesisch is.IMG_1533.PNG

Cocktail time! Samen met mijn broertje Calvin (13 jaar) op de foto. In het hotel kon je heerlijke cocktails bestellen. Ik koos voor een mojito. Calvin koos voor de cocktail San Francisco, uiteraard zonder alcohol. IMG_1352.JPG

Als afsluiter een leuke foto met mijn nicht Antoinette. We dragen hier toevallig matching kleding. Ik draag een beige top met gouden rok, terwijl Antoinette het net andersom draagt. Antoinette en ik waren ready to go!

Ik heb een heerlijke week gehad in Salou met mijn familie (16 man!). Ik ben benieuwd wat jullie fashionistas hebben gedaan deze vakantie, of heb je nog een week te gaan? Laat het me weten in een reactie.

IMG_1969-300x300

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

12 Comments

  1. ziet er leuk uit!! lekker hoor in Salou !! En mooi weer!!! Leuk verslag!!! ik heb geen vakantie ik werk gewoon… Maar ik ga in januari hopelijk 10 dagen naar Spanje toe! 🙂

Write A Comment