1506919_504954989642583_5865572221185918413_n

Een leuke quote om de maandag mee te beginnen. Ik heb deze quote afgelopen week wel al op de Facebook pagina van Come-Moda gepost. Als blogger maak je veel mee in een week, door middel van foto’s vat ik mijn week samen (week 8).

 

(null)

 

Ik was eens een keer fashionable vroeg in plaats van laat. Ik was de eerste op het kantoor van HappyRainyDays dus moest ik het kantoor openen. Ik heb een eigen sleutel, super handig want dan kan ik het kantoor openen als er nog niemand is. Maar ook afsluiten als ik het wat later maak.

(null)

 

Een van mijn outfits van week 8. Hier draag ik een ripped jeans van de Zara. Onder mijn ripped jeans droeg ik een panty, dit vind ik fijn aangezien het dan minder koud is voor buiten. Mijn Stan Smith adidasjes (roze achterkant). Het shirtje is van MyBrand en het roze jasje van Only. (null)

 

Ik ben in love met dit t-shirtje van Calvin Klein. Het t-shirtje is verkrijgbaar bij Basket Amsterdam. Het shirtje hoort bij de nieuwe collectie van Calvin Klein en kost €49.95, Het shirt is leuk te matchen met mijn Adidasjes. Ik twijfel alleen over de kleur of ik zwart of wit zal bestellen..

(null)

 

Hmmm my favorite breakfast. Ik ben gek op wentelteefjes. Mijn broertje Calvin had ze voor mij klaar gemaakt. Een kopje koffie er bij en ik kan de dag goed beginnen!

10999431_507067406098008_7822253101944585284_nOp zaterdagmiddag heb ik de stad Hoorn verkent. Ik heb hier een gave ripped jeans gekocht. Daarnaast heb ik leuke kleren gekocht voor mijn broertje Calvin. Samen met mijn moeder heb ik de leukste koffietentjes en boetiekjes opgezocht. Stay tuned! Binnekort komt dit artikel online!

(null)

 

Saturday night vibessss. Op zaterdagavond ben ik gaan loungen met een vriendin in Haarlem. Haarlem is een gezellige sfeervolle stad. Echt een aanrader om wat te gaan drinken. Je kunt er alleen niet goed uit gaan.

(null)

 

 

My own fashion illustration by Sophie de Ruiter. Ik ben echt super blij met mijn fashion illustratie!IMG_1969-300x300

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

11 Comments

 1. Nu heb ik zin in wentelteefjes, haha! En het shirtje in zwart bestellen, want hierboven zie ik al 2x een wit shirtje in een outift, haha!

  • Come-Moda Reply

   Haha, ze zijn heerlijk he! Oke bedankt voor je tip! XX

 2. Ik kom zelf uit Haarlem dus leuk om te lezen dat je het daar leuk vond 🙂 En je fashion illustratie is echt mooi geworden!

  • Come-Moda Reply

   Geinig is dat dan he, om het zo terug te lezen! Dankjewel ben ook super blij met mijn tekening!

 3. Wat een leuke foto’s, prachtige tekening! Ik studeer in Haarlem, leuke stad inderdaad. Ik ben er niet vaak uit geweest maar wannneer ik uit ging daar was het wel echt leuk maar ik denk dat je het met uitgaan vaak echt zelf leuk moet maken. Leuk artikel om te zien & te lezen! 🙂

Write A Comment