2b6a6a4ccda435a9d88671d3ddefb7cc

Dear Monday, I want to break up. I’m seeing Tuesday and dreaming about Friday. Sincerely, it’s not me, it’s you.

Elke maandag post ik een photo diary om te laten zien wat ik mee maak als blogger op Come-Moda in mijn dagelijks leven. Deze week (week 6) heb ik onder andere gewerkt, gewinkeld en ben ik naar een AMFI-voorlichting gegaan.

 

 

(null)

 

Happiness is .. first tracks on fresh snow. Ik ben een echte kou-kleun, dus blij was ik niet met de sneeuw. Mijn oplossing hier voor is dikke sokken, lekker warme uggs en goede handschoenen. Sneeuw en kou is een reden voor hot chocolat, isn’t it true?

(null)

On Wednesdays we wear pink. Een quote uit de film Mean Girls. Een van mijn favoriete films. Het grappige is toch dat ik er rekening mee houd als ik mijn kleren uitkies op woensdag. Ik zal sneller een roze item van mijn kledingrek pakken door de film.

(null)

Vrijdagavond is tijd voor mijn vriendinnen. Samen met mijn beste vriendin Aline bestelden wij nachos. Ik ben gek op nachos, het is een prima snack voor de vrijdagavond. We vonden de guacemole saus het lekkerste. Wisten jullie dat je dit ook gemakkelijk thuis kunt maken? Je hebt een zak doritos chips nodig (naturel), geraspte kaas, en wat sausjes. Dan doe je de nachos in de oven met kaas (hetelucht oven). Eventjes wachten en klaar ben je!

(null)

Omdat ik vrijdagavond op stap ging, leek het me leuk om me haar te krullen. Om mijn hele haar te krullen kostte te veel tijd, daar had ik namelijk geen zin in. Vandaar koos ik voor de natural curls style. Hier draag ik een jasje van de Intercity, topje van Only en mijn broek is van MET-Jeans.

(null)

Doordat het zou koud was, droeg ik deze week veel sweaters. Het was namelijk echt sweater weather. Ik vind sweaters met een opdruk / tekst het leukst. De sweater die ik op de foto draag is van Only. Très jolie staat er op.

(null)

Een creatie op mijn werk The Jeans Factory. We hadden nieuwe items binnen gekregen van Dstrezzed. Samen met mijn collega Huub ging ik hier foto’s van maken. Meestal bewerk ik de foto’s leuk, zodat ze daarna op de social media kanalen van mijn werk gepost kunnen worden.

(null)

Even een quick selfie op het werk. Hier draag ik mijn nieuwe jasje van Only. Ik werk bij The Jeans Factory in Wormerveer. Normaal gesproken werk ik om de zondag. Deze week moest ik invallen voor een collega, dus ging ik op zaterdag werken van 13.00-17.00.

(null)

 

 

Een bijpassende quote voor mijn zondagochtend. Ik vind het erg belangrijk om een dag van de week een rustdag te houden. Vandaar dat ik op zondag maskertjes op heb gedaan, mijn nagels heb gelakt en gesport heb. Typische dingen voor een zondag!(null)Zondag heb ik ook als chefkok gespeeld met mijn broertje Calvin. Pannenkoeken waren mijn ontbijt, en in de avond heb ik kip gemaakt met rijst en wokgroenten. Het was erg leuk om te koken samen met mijn broertje.

Ik ben benieuwd wat jullie hebben meegemaakt deze week!

IMG_1969-300x300

 

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment