img_2130

Ik begon ongeveer een jaar geleden mijn blog Come-Moda. Mijn blog wordt steeds bekender. Bekende fashionista’s zoals Winonah de Jong volgen Come-Moda op Instagram. Ben je benieuwd wat ik allemaal meemaak? Bekijk dan mijn photo diary! 

IMG_2776.JPG

Op maandagavond ben ik naar mijn vriendin Seline geweest. Door haar ben ik weer verslaafd geraakt aan de serie Gossip Girl. Een paar jaar geleden heb ik de serie afgekeken. En nu ben ik weer begonnen. Gossip Girl geeft me echt een glamourous gevoel, hebben jullie dat ook?!

IMG_2926.PNG

Dagje op stap met mijn moeder naar de Albert Cuyp markt in Amsterdam.  Op de Albert Cuyp markt kocht ik super leuke laarsjes. Je kunt ze zien op de foto. Ik heb naast de laarsjes met slangenprint ook de VOGUE weten bemachtigen. Ik zag de muts online en wilde hem ook hebben. Dus ging ik na de Albert Cuyp richting de AKO op Centraal Station Amsterdam. Hier kocht ik de december editie van VOGUE.IMG_3009.JPG

Vrijdagmiddag heb ik een make-up workshop gevolgd bij Mifa. Via Instagram zag ik dat ze een workshops gaf. Ik stuurde meteen een berichtje, want ik ben een grote fan van de make-up goeroe. De workshop was erg leerzaam en leuk. Dit was het eind resultaat, wat vinden jullie er van?IMG_2977.JPG

Fashionable late, maar ik heb mijn propedeuse gehaald. Ik was super blij hiermee, en moest meteen een selfie maken. Het tartan blousje is van de webshop Sturdy Woman. Sturdy Women zijn echte fashion liefhebbers. De naam zegt het al ‘Sturdy Women’ voor de echte stoere onafhankelijke vrouw die graag modebewuste trends draagt en er casual, stijlvol en hip uitziet. En dat voor een betaalbare prijs.

IMG_2950.PNG

Outfit inspiration. Ik heb laatst het shirtje Boef besteld van de shop Colourful Rebel. Ik koos voor de kleur legergroen. Een echte herfstkleur en makkelijk te combineren. Meer over deze outfit volgt nog.IMG_3037.JPG

Bij een normale week hoort ook werken. Zaterdag ben ik op stap geweest naar Den Haag met mijn vriend. Helaas moest ik zondag weer vroeg op, want ik moest werken. Voor het werk nog even een vlugge selfie!

IMG_3046.PNGNa het werk ben ik gezellig uiteten geweest met Shanna en Aline. We kozen voor een Italiaans restaurant bij ons in de buurt. De foto moest 123 snel gemaakt worden voor mijn fotodagboek, het is een erg spontane foto. Ik koos voor een Pizza Pollo Volcano: een pizza met kip, ui en pepers. De pizza was heerlijk.

Ik heb een erg drukke, maar ook leuke week gehad. Door de drukte is dit artikel woensdag geplaatst in plaats van maandag. Ik hoop dat jullie er begrip voor hebben. Er komen leuke artikelen aan over onder andere samenwerkingen, tips en meer!

IMG_1969

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

12 Comments

  1. Gefeliciteerd met je P! Je ziet er echt prachtig uit. Gaaf zo’n workshop 🙂

Write A Comment