11056828_10206238070574795_1231128130_n-2Monday coffee! Vandaag is mijn photo diary (week 11) iets later gepost dan normaal. Dit heeft zo zijn redenen, namelijk .. Ik heb een nieuwe manier van mijn photo diary. Ben je benieuwd hoe?


De reden dat mijn photo diary later gepost is, is omdat ik een filmpje gemaakt heb. Dit kost net even meer tijd dan het posten van foto’s. Daarnaast heb ik een erg drukke, maar ook leuke week gehad.

Om het nog even samen te vatten. Ik heb dinsdagavond een plan gemaakt voor Antwerpen. Ik ga namelijk donderdag 26 maart een lang weekend naar de Belgische shop stad toe. Van mijn collega heb ik alle hotspots te horen gekregen, dus ik ben benieuwd!

Woensdagavond ben ik naar een lesje body balance geweest. Je zult je wel afvragen wat je moet doen. Body Balance is een combinatie van pilates, yoga en thaichi. De les was even wennen, maar ook erg ontspannen.

Op donderdagavond ben ik naar Amsterdam geweest. Ik vind het altijd leuk om even te kijken bij de winkels. Een van mijn favoriete winkels in Amsterdam is de Zara!

In het weekend ben ik naar een hotspot van Amsterdam geweest, hierover komt nog meer online. Op zaterdagavond had ik een feestje, maar ik had het niet te laat gemaakt aangezien ik zondagochtend moest werken. Mijn weekend heb ik afgesloten met een lekkere pizza van Mario (Italiaans restaurant in Neck) en een bioscoop filmpje Kingsman in Hoorn J&T Bioscopen.

Ik heb zoals gewoonlijk een drukke, maar ook leuke week gehad!
IMG_5491.PNG

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment