Maandag feeling ..

Een nieuwe week, nieuwe kansen en leuke plannen. Elke maandag vat ik de afgelopen week (week 10) samen door middel van foto’s! Zo komen jullie er achter wat ik mee maak als blogger op Come-Moda.

Ik ben om precies te zijn 18 minuten naar de zon geweest. Ik vind het belangrijk om er verzorgd uit te zien. Je ziet er verzorgd uit als je bijvoorbeeld een kleurtje hebt, of je ruikt lekker. Ik ga eens in de twee maanden naar de zonnebank om mijn kleurtje bij te houden. Ik smeer me altijd goed in met zonnebank crème, zodat mijn huid beschermd is.

Op WeHeartIt zag ik dit super lieve hondje voorbij komen. Ik moest en zou het plaatje met jullie delen. De foto doet me denken aan hoe ik elke dag nog even wil blijven liggen in bed. Later zou ik ook wel zo’n schattig hondje willen hebben. Ik vind het hondje lijken op die van Demy de Zeeuw!
Dit is nog eens leuk wakker worden. 1000 likes op Facebook. Thank you all! Ik ben super blij met mijn trouwe volgers en lezers. Ik ben benieuwd wat jullie zo leuk vinden aan mijn website, maar ook wat jullie verbeter punten vinden.  Alle tips en adviezen zijn welkom. Mail ze even naar info@come-moda.nl of laat een berichtje achter.Movie-time! Ik ben naar de film Focus geweest in de bioscoop Pathe Zaandam. In de film spelen Will Smith en Margot Robbie (bekend van Wolf of Wallstreet) de hoofdrol. De film krijgt een 7,0 volgens IMDb, een populaire filmrating site. De film duurt 105 minuten. De film is zeker een aanrader als je houdt van een comedy/crime film!Op stage heb ik de poppen weer even gestyled. Afgelopen weekend hebben we op de E-bike beurs gestaan met de poppen. Terug op het kantoor geven we de poppen een nieuwe look. Deze poppen dragen de nieuwe collectie spring/summer 2015 van HappyRainyDays.

11039559_10206155105220713_582296030_n

Sunny days in Amsterdam. Deze week was het lekker zonnig. I love it! Ik had mijn zonnebril voor de zekerheid al in mijn tas gedaan. Door het zonnige weer mocht ik ook een dag eerder weg van stage, zodat ik kon genieten van het lekkere weer.

Op donderdagavond ben ik met mijn nicht Antoinette naar de Bijenkorf in Amsterdam gegaan. Er was die avond een party launch van Nikkie Plessen haar nieuwe collectie. Als marketingstunt werden deze A-lister caps uitgedeeld. 

Bij de Hema kocht ik deze topcoat met een gellook. Ik wilde graag een long lasting topcoat die een gel uitstraling heeft. De topcoat is €2.75. Ik ben erg tevreden over het nagellakje.

Op zaterdag ben ik naar de zwarte markt gegaan in Beverwijk. Hier heb ik  healthy food en lekkere kruiden gekocht. Het leuke van de zwarte markt is dat je het eten kunt proeven, waardoor je meteen weet of je het wel/niet lekker vindt.

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

18 Comments

 1. Hoi, Kim je hebt een erg mooie website. Leuk dat je ons een kijkje in jouw leven gunt. Ik gebruik naast de lakjes van OPI ook de lakjes van de Hema. Ze bevallen hier ook erg goed. Ga zo door erg leuk!

 2. Ik ben nog nooit onder de zonnebank gegaan. Om eerlijk te zijn vind ik het nog best duur voor die paar minuutjes dat je eronder ligt xD Maar je hebt gelijk, je ziet er wel meer verzorgd en gezonder uit 🙂

 3. Ik heb altijd al een keer naar de Zwarte markt willen gaan. Misschien moet het er snel toch maar eens van komen..

 4. Leuke foto’s! Gefeliciteerd met je 1000 volgers, super goed! Dat hondje is zo schattig! Volgens mij is het bo, cutest dog in the world. Google daar maar eens op je gaat stuk (door de schattigheid van dat beest)

  XxX
  http://www.wendyvansoest.com

  • Come-Moda Reply

   Merci, ben ook erg trots op de 1000 likes! Ik ga het hondje opzoeken, ik ben benieuwd.

 5. Ahhww wat een lief hondje!! Te schattig <3 . Fijn dat je eerder weg mocht van je stage om van het mooie weer te genieten! Trouwens erg mooie website 🙂 lekker overzichtelijk & mooie foto's!

  • Come-Moda Reply

   Super lief he?! Dankje voor het compliment, altijd fijn om te horen 🙂

Write A Comment