img_2130

Ik begon ongeveer een jaar geleden mijn blog Come-Moda. Mijn blog wordt steeds bekender. Bekende fashionista’s zoals Winonah de Jong volgen Come-Moda op Instagram. Ben je benieuwd wat ik allemaal meemaak? Bekijk dan elke maandag mijn photo diary!

IMG_2620.JPG

Het was zulk lekker weer afgelopen week. Daarom ging ik een stukje wandelen met mijn hond Strijder. Zo werd ik bruin, liep ik met mijn hond en zat mijn cardio van de dag er ook weer op. Ik zeg een win-win situatie. Ik moest en zou natuurlijk even snel een foto maken van dit mooie plaatje.

IMG_2674.JPG

Ook ben ik deze week naar de nagelstudio geweest. Dit is de eerste keer dat ik een Shellac heb gekozen. Shellac is een lak die lang blijft zitten. Hiervoor moest ik natuurlijk wel een leuk kleurtje kiezen. Ik koos voor een zachtroze nude tint. Erg praktisch want het is makkelijk te matchen. En als ik de kleur zat ben, kan ik er altijd nog een kleurtje overheen lakken.

IMG_2651.JPG

Het was weer een erg drukke week. Ik vind het belangrijk om soms even tijd voor mezelf te nemen. Ik deed lekker een self-warming maskertje op van Montagne Jeunesse. Ik voelde me helemaal relaxt na het maskertje.

Je kunt zelf ook een goodiebag winnen vol met maskertjes! Als je de 450e liker op Facebook bent heb je al een goodiebag binnen, want ik verloot dan een goodiebag aan een van de likers! Oftewel, nodig je vriendinnen uit om de pagina te liken. Zo maken jij en je vriendinnen kans op een goodiebag.

Wat je nog meer kunt doen is een motivatie mailen. Laat me weten waarom jij een goodiebag wilt winnen. Mail je motivatie naar comemoda@outlook.com. Daarnaast moet je Come-Moda op liken op Facebook – Laat ook via Facebook weten dat je meedoet aan de win-actie

Om meer kans te maken kun je de Facebook-pagina ook delen. Daarnaast kun je Come-Moda volgen op Bloglovin, Twitter & Instagram.

10689974_10205280577078056_8817840367936304134_n

International Business & Languages Chicks

Zoals jullie weten studeer ik International Business and Languages. Ik zit momenteel in mijn derde jaar. Afgelopen woensdag moesten we ons marketing plan voor Marie-Stella-Maris presenteren voor het vak Marketing Communication. Voor de presentatie ging ik netjes en stijlvol gekleed naar school. Samen met Marianne ging ik op de foto.

10520684_10205288504156228_6480247889741139545_nDeze week heb ik voor het eerst weer een oliebol gegeten. Ik fietste de laatste tijd vaak langs de oliebollenkraam in Krommenie en Wormerveer. Helaas had ik elke keer geen tijd om een oliebolletje te scoren. Na het rijlessen haalde ik oliebollen. En ik kan je vertellen ze waren heerlijk. Ik kreeg al echt een winter gevoel door de oliebollen. Nog even wat winterkleding scoren en ik ben he-le-maal klaar voor de winter.

10665211_467749373363145_4726572549588341423_n

Zaterdagavond heb ik een ladies night gehouden met Gina. We gingen samen lekker een filmpje kijken. De film die we gekeken hebben was The Accidental Husband, echt een aanrader als je van romantische komedies houdt! We hadden ondertussen nachos met guacemolesaus gemaakt. Tijdens de film hadden we een maskertje op.

IMG_1969

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

2 Comments

  1. Wat goed van je zeg dat je IBL doet! En wat leuk dat Mrs de Jong jou volgt! Ik ga je opzoeken op Bloglovin’ en jou daar ook volgen 😀

Write A Comment