Kimpton De Witt is het eerste Europese boetiekhotel in Amsterdam (van de IHG keten). Het hotel heeft frisse, stijlvol ingerichte kamers. Het interieur is geinspireerd op typisch Nederlands design met een luxe uitstraling. Denk aan houten details, gelaagde effecten en strakke lijnen.

Het hotel is midden in de binnenstad van Amsterdam. Het unieke karakter en de gastvrijheid zorgen voor een perfecte locatie voor een staycation. Als je bij Kimpton De Witt te gast bent, beleef je Amsterdam alsof je er zelf woont. Het is de perfecte balans tussen de Amsterdamse historie, en de bruisende levendige stad.

Kimpton De Witt heeft onder andere een fitness center. Ook kun je er heerlijk eten in het restaurant. Ze staan bekend om de heerlijke Europese wijnen, een echte aanrader dus! Sidenote: ik ben hier zelf niet een hapje wezen eten en/of borrelen.

Ik heb recent een dag gewerkt en geshoot in het Penthouse De Witt. Het is een appartement versierd met originele kunstwerken. Het appartement heeft een royale badkamerm, met Marie-Stella-Maris producten. De suite is geschikt voor 8 personen. FYI; het hotel zit in het centrum, maar je hebt dus geen geluidsoverlast op de kamer.

Vergeet niet het dakterras van 30 m² met een prachtig uitzicht. Het dakterras is gemeubileerd, je kunt hier dus heerlijk ontspannen op een zonnige dag. Je hoort als je op het dakterras bent ondertussen de reuring van de stad – denk aan trams, auto’s etc. Het Penthouse De Witt is 70 m².

Het hotel is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, het is slechts 5min lopen vanaf Amsterdam Centraal station. Het hotel heeft ook een parking. Kom je uit Amsterdam, en ga je een nachtje weg in eigen stad? Je kunt je fiets in de prive fietsenstalling van het hotel kwijt.

Ik raad het dan ook zeker aan om een keer het hotel te bezoeken. Of het nou voor een drankje is, een overnachting of een werkdagje. Alleen al voor dit dakterras wil je er gewoon heen, isn’t it?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment