“Pearls are always appropiate.” – Jackie Kennedy – Dit is dan ook de reden dat ik deze pearl armband bestelde bij Shanore. Lees verder voor meer info!


De webshop heeft een ruim assortiment aan sieraden: van trouwringen tot armbandjes. Het armbandje komt uit de nieuwe collectie van de webshop. De Crystals collectie bevat Swarovski elementen. De sieraden uit de collectie zijn het perfecte accessoire voor bijna alle gelegenheden.

snapseed

De armband oogt erg vrouwelijk classy. De armband matcht mooi bij mijn oorbellen. Ook voor een chique diner is de armband geschikt. Met een little black dress en een paar high heels ben je ready! Mijn nieuwe armband heet Claddagh Pearl. De armband kost €85, inclusief gratis verzending.

snapseed-1
Shanore is een Ierse webshop. Het duurt 2 werkdagen voor je bestelling binnen is, I know..  het is even wachten maar dan heb je ook wel wat. Want zoals je op de bovenstaande foto ziet worden de sieraden super leuk geleverd. Als je trouwringen of gouden ringen besteld duurt de verzending maximaal 10 werkdagen.

Ik ben erg benieuwd wat je van mijn nieuwe armbandje vindt. Laat je het me even weten in een reactie?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

2 Comments

Write A Comment