Photographed by Leon de Poorter | Life Through Pixels

Paul’s Boutique is een enorm opkomend international portemonnee en tassen merk. Lucky us; wij waren aanwezig op hun laatste event in Het Tassenmuseum in Amsterdam. Op het event hebben we onder andere een sneak peek van de nieuwe collectie gekregen, andere bloggers ontmoet en natuurlijk een goodiebag gekregen. Nieuwsgierig? 


IMG_7472-4Voor het event spraken we af met andere influencers: Mailili, Esmee, Sharissa, Isabeau en Natalia, dit was enorm gezellig! Daarna konden we met zijn allen richting het tassenmuseum en werden we opgewacht met een drankje. Op het event zelf kregen we een presentatie over de nieuwe collectie van Paul’s Boutique en konden we een tekening laten maken door de super getalenteerde Sophie de Ruiter terwijl DJ Poison Ivy zorgde voor een leuke sfeer.

Ook maakten we kennis met Liv Planner, dit zijn planners die aangepast zijn op het leven van influencers, zo bevatten ze een pagina voor elke dag om naast je afspraken ook je to-do’s, doelen, acties, herinneringen, social media updates en notities bij elkaar te houden. De planner bestaat uit 52 weken met dagen van maandag t/m vrijdag en een weekend pagina. De dagen zijn niet gedateerd zodat je op elk moment kan beginnen met je planner en niet vast zit aan de 1e dag van het jaar. Super handig he? Deze planner staat zeker op onze wishlist.

IMG_7473-3

Aan het eind van het event kreeg iedere influencer een goodiebag en niet zomaar een goodiebag; een gigantische. In de goodiebag zat onder andere de “Blogger bag” van dit jaar die exclusief te koop is bij bol.com voor 119,90. Ook zat er een Australian Gold zonnebrand in (inclusief handig opbergtasje), twee Fashionista magazines, een leuke armband of ketting van Six, een prachtige L’oreal lipstick, een heerlijke Ice Tea van Bos en een mini cactus van Influentals network

IMG_7509

Hier zie je hoe wij onze nieuwe Paul’s Boutique blogger bag combineren. Wij zijn echt verliefd op de tas, de print is fantastisch en erg zomers.We kunnen allebei niet wachten om de tas mee te nemen naar een zonnige plek.

Created by Leon de Poorter | Life Through Pixels
Photographed by Leon de Poorter | Life Through Pixels

We willen Paul’s Boutique bedanken voor het leuke event en ook Style Today, Bol.com en NHOW Rotterdam voor het mogelijk maken van het event!

Wat vind jij van Paul’s Boutique?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

16 Comments

Write A Comment