In oktober ben ik een weekendje naar Middelburg gegaan. Hier heb ik samen met mijn goede vriendin Jennifer (@justbyjennifer) leuke content gemaakt. Dit terrasje bij Boutique Hotel Eleanor (het hotel waar we verbleven) gaf ons echt een Parijs gevoel – deze foto locatie moest ik wel met jullie delen.

Vanaf Amsterdam is het ongeveer twee uur rijden naar de Zeeuwse hoofdstad Middelburg. Maar met een korte koffie stop, ben je er zo! Middelburg staat bekend als oude handelsstad van de VOC. De historie van Middelburg zie je overal terug in het stadscentrum!

Het aders van de foto locatie is: Vlasmarkt 56, 4331 PG Middelburg. Gezien de corona situatie kan het zijn dat de tafels/stoelen binnen zijn gezet. Wil je hier nou een fototje maken, stuur dan van te voren even een DM of deze setting er is.

Op de foto draag ik een zwarte top met strik van Jacky Luxury. De top is van een super fijne stof, en zit erg lekker! Mijn krokodillenrokje is van Asos – gekocht via Zalando. De hakken zijn va de H&M.

Binnenkort meer over mijn verblijf in Middelburg – ik zal een blogpost schrijven over het hotel en een photo diary maken van mijn outfits met shoot locaties. De stad zit vol met historische gebouwen en kronkelende straatjes – genoeg foto locaties te bekennen in Middelburg.

Ben jij wel eens in Middelburg geweest? Let me know!

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment