Af en toe kan je het gevoel hebben alsof je in het buitenland bent, terwijl je gewoon in Amsterdam bent. Dit tentje in Amsterdam West gaf me echt een Paris feeling, wat vind jij?

Op deze foto draag ik mijn nieuwe jurkje van Ivy Revel, gecombineerd met mijn high suede heels van EGO (een Engelse webshop vol met schoenen). Mijn jas heb ik besteld via de Instagram van Chicas Winny Alice. De accessoires die ik draag (tas & zonnebril) zijn van Gucci.

Deze Goya Dress die ik draag heeft franjes op de mouwtjes, echt super schattig. Ik draag hier een maatje S. Het is trouwens onderdeel van de Revelista collectie. De jurk is wel wat aan de korte kant, dus leuk voor in het weekend of tijdens een diner (maar dus niet voor werk of presentaties op school).

Ik ben erg benieuwd wat je van deze look & foto locatie vind. Laat je het me weten in een reactie?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

1 Comment

Write A Comment