I’m so eggcited, het is bijna Pasen! Vandaag deel ik een paasbrunch box tip!

Vorige week heb ik de Paasbrunch box getest van Toujours. De box geeft je het gevoel van all out in een restaurant, maar de gemakken van thuis. De boxen hebben voorgerechten, hoofdgerechten en desserts. Je hoeft jezelf dus deze Pasen niet uit te sloven in de keuken. Wat je nodig hebt is: een magnetron en een oven. Toujours heeft een lijstje gemaakt met handelingen, en zo heb je binnen no-time een lekkere lunch/diner klaar staan.

Toujours heeft 4 Classic Dinner boxen en elk seizoen heeft een Seasonal Special. De boxen worden bezorgd door: Haarlem, Amsterdam, Heemstede & Bloemendaal. Je kunt de box ook zelf ophalen!

Deze Paasbox is ideaal voor een lunch of brunch – het is meer dan genoeg voor 2 personen. Je begint met een lekkere desem boule met lekkere dips. De bevat warme en koude gerechtjes. Maar ook twee lekkere zoete hapjes voor na je lunch, bij de koffie en/of thee. En om het lekker feestelijk te maken, zit er een flesje cava bij.

Het menu:

Cold

– Desem boule (Boulangerie Oscar) with truffle eggsalad – Confit de canard – Crab salad
– Serrano Reserve – Jambon de canard
– Smoked salmon & Blini

Warm

– Honey glazed sticky chicken
– Boeuf bourguignon – Roasted garlic potatoes
– Pearl couscous, mint, grilled veggies, Chili lime gamba’s

Sweets
– Overnight oats, Blueberry & strawberry
– Carrot cake

Sparkling wine
Cava 0,375L

Ik ben erg te spreken over de box. Mijn favorieten waren de trufflel eiersalade, honey glazed sticky chicken en carrot cake.

Bestel de box online via Toujours At Home.

Wat zijn jouw plannen met Pasen?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment