Orangefit is een opkomend merk die natuurlijke en plantaardige producten product maakt, om te helpen de wereld fitter en gezonder te maken. Zo verkopen ze tot nu toe onder andere Fit Bars en eiwitten. Ook doneert het merk per verkochte zak eiwitten, €0,50 aan Spieren voor Spieren. Wij besloten de Fit Bars te testen!

 

FullSizeRender.jpg

Aangezien wij erg bezig zijn met sporten, vinden we de repen ideaal. Je kunt ze makkelijk mee nemen in je tas of jas en ze kruimelen niet snel! In de repen zitten onder andere: Dadels, erwten proteïne, rijst proteïne, rozijnen, cacaopoeder, amandelen, cacao boter, agave, chia, cacao nibs. Ook zijn de repen soja, lactose en glutenvrij. Niet onbelangrijk: de repen smaken prima en ze zijn enorm vullend! De cacao vonden wij de meest overheersende smaak. Voor 10 repen betaal je € 25,00 en voor 20 repen € 50,00. In iedere reep zit 11 gram eiwit. 

IMG_0809

Zoals we al eerder genoemd hadden, verkoopt Orangefit ook zakken met eiwit poeder. De eiwit poeder zakken zijn te koop in de smaken chocola en vanille en in zakken van 1kg en 2kg. Bij de zak van 2kg krijg je er net zo’n leuke shakebeker bij als die wij hebben (net als bij een bestelling boven de € 50,00)! De zak van 1 kg kost € 39,90 en de zak van 2kg  € 79,80. De leuke shakebeker is ook los te koop voor € 7,50. 

3894fdb0-5205-4678-962a-7a49469cc883

Op de website van Orangefit staan adviezen over de hoeveelheid eiwitten die een persoon dagelijks nodig heeft. Ook vind je Fittips op de website, met tips over smoothies, sporten, en veel meer.

Hoe zorg jij dat je genoeg eiwitten binnen krijgt?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

2 Comments

Write A Comment