Orange Crush at Turkey. Mijn IT-shirt is van het merk Limited Orange. Dit is een webshop die een exclusieve kledinglijn  heeft ontworpen met een touch of orange. Meer over het merk lees je in dit artikel!

Ik sprak af met Steffanie, de mede eigenaar van Limited Orange. Ze vertelde me tijdens een heerlijke lunch meer over het merk. Samen met haar vriendin kwam ze op het idee de lijn te maken voor koningsdag. Ze hadden namelijk nog niks te dragen voor op de oranje feestdag. Zo ontstond de eerste lijn van Limited Orange. Ook vertelde ze me dat er een nieuwe festival lijn aan komt!

De items van Limited Orange worden in een beperkte oplage gemaakt, waardoor je vrijwel unieke items hebt. De kleding is modieus en zit comfy. Het merk heeft twee t-shirts in het assortiment. Een heeft de tekst Orange Crush, deze heb ik aan op de bovenstaande foto. Het andere dessin is I’m So Orange. Naast de t-shirts heeft het merk een B’Orange sweater en een Orange cotton bag.

Mijn Orange Crush t-shirt is te combineren op verschillende manieren. Je kunt het shirtje leuk in een rok doen, maar ook stoer combineren met een leather short of boyfriend jeans. Ik heb een size 1, dit is maat Small. Je kunt wel vijf maten bestellen op de website, voor ieder lichaamstype is er dus een maatje beschikbaar!

Ik vind de kleine details van mijn t-shirt erg leuk. Op de bovenstaande foto zie je dat er in de nek een merklabel zit. Het shirt is ook nog eens afgewerkt met een oranje label aan de zijkant. Je kunt je eigen Orange Crush t-shirt hier bestellen voor € 32.50.

Wat vind jij van mijn Orange Crush t-shirt ?

IMG_7416.PNG

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

7 Comments

  1. Leuk shirt en inderdaad mooier dan al dat echt oranje op koningsdag. En ook nog eens een fijn liedje van REM

    • Come-Moda Reply

      Geinig he, ze hebben er goed over nagedacht!

Write A Comment