11272184_10206833278254615_59920551_n

Elke week heb ik een andere kleur lak op mijn nagels. Ik raak namelijk erg snel uitgekeken op kleuren. Hierdoor weet ik wel precies welke lak goed blijft zitten, makkelijk lakt etcetera. Ik test veel lakjes uit van verschillende merken door mijn nagellak tik. Vandaag review ik de OPI lak You Better Be Pink.

opi_logoEerst wil ik jullie het een en ander vertellen over het nagellak merk Opi. OPI is een wereldbekend nagellak merk. OPI staat voor Odontorium Products Incorporated. Het bedrijf is oorspronkelijk een kleine producent van tandheelkundige producten. Kortom: de ontwikkeling van acrylnagels vond oorsprong plaats in de tandheelkunde. Het merk is opgericht in 1981 door George Schaeffer. Hij ontwikkelde namelijk een nieuw product waar je acrylnagels mee kunt maken. Hij kocht OPI en slaagde er in om de bekendste en grootste leverancier van kunstnagels te worden.

Ieder voor- en najaar komt OPI met 12 nieuwe kleuren, gebaseerd op de nieuwste trends in de mode. Elke collectie krijgt een thema, gebaseerd op wereldwijde trends op gebied van mode, reizen en interieur. Iedere lak krijgt vervolgens een originele naam die aansluit bij het gekozen thema. Daarnaast lanceert OPI regelmatig eenmalige seizoenskleuren, die betrekking hebben op een actueel thema, een nieuwe film of in samenwerking met een ster. Zo heeft OPI verschillende limited editions ontworpen in samenwerking pop icons Katy Perry, Nicki Minaj, Mariah Carey en Gwen Stefani. OPI heeft ook samengewerkt met films zoals Shrek Forever After en Burlesque.

opi

De kleur heet You Better Pink. Het is een barbie roze kleurtje, dus erg opvallend. De kleur is makkelijk te combineren met beige, wit, zwart en grijs. Ik raad het je af om de kleur te combineren met rood. De OPI nagellak is na twee à drie keer lakken goed dekkend. De kwastjes van OPI zijn erg fijn, waardoor je je nagels gemakkelijk kunt lakken. Ik lak mijn nagels altijd eerst met een base coat (nagellak verharder van de Etos), daarna breng ik mijn nagellak aan.

De barbie roze nagellak droogt snel, waardoor je geen plekjes krijgt op je nagels. De lak heeft van zichzelf een glans, dus een topcoat is niet per se nodig. Ik ben erg tevreden met de nagellak, omdat de lak makkelijk vijf dagen blijft zitten. De lak glanst mooi, schilfert niet en ziet er vrolijk uit.

Ik heb deze kleur lak een tijdje terug gekocht bij de Big Bazar. Zij hebben af en toe acties met OPI lakjes, zoals 3 voor €10 euro. Een lak van OPI van 15ML kost normaal gesproken € 14,25. Houd de website / acties van Big Bazar dus goed in de gaten!

IMG_1969-300x300

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

3 Comments

Write A Comment