Ken je dat? Je ligt heerlijk in het gras, in je tuin of op het strand, maar na een tijdje krijg je rugpijn en is het onmogelijk om nog lekker te liggen. Mijn nieuwe WickedWegde opblaasbare chillstoel van Ditverzinjeniet is hier de oplossing voor, ik show je waarom!

Mijn nieuwe opblaasbare chill stoel is een ruggensteun en kleedje in één en je kunt er dan ook op allerlei manieren tegenaan liggen of zitten. Wat hem super handig maakt, is dat hij in je tas past als het kussen niet opgeblazen is. Dan is de stoel ongeveer net zo groot als een leesboek. Ook is de stoel superhandig binnenshuis (ook al verwacht je dit misschien niet), maar je kunt hem bijvoorbeeld gebruiken om te lezen in bed of als je een ontbijtje op bed krijgt.IMG_9322De opblaasbare stoel kost €15,95 en is verkrijgbaar in drie kleuren: blauw, roze en grijs. Zoals je kunt zien koos ik voor de blauwe. De stoel is gemaakt van waterafstotend materiaal en is daarom erg makkelijk schoon te maken. Hierdoor kun je hem ook bijvoorbeeld neerleggen in de branding van de zee, om daar je boek te lezen. De afmetingen van de stoel opgevouwen en niet opgeblazen zijn 24 x 29cm.

Gister heb ik mijn chill stoel voor het eerst gebruikt in mijn tuin, met een handdoek erop, zoals je kunt zien op de uitgelichte foto. Voor nu ben ik in ieder geval erg tevreden over de stoel en mocht ik binnenkort naar het strand gaan, dan neem ik hem zeker mee, dat scheelt weer een duur zonnebedje huren! FullSizeRender-1

Als je bij Ditverzinjeniet op een werkdag voor 22:00 bestelt, dan heb je het de volgende dag al in huis. Bestellingen vanaf € 50,- worden gratis verstuurd, daaronder betaal je € 4,95 in Nederland en  € 6,95 in België.

Hoe zon jij het liefst?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

2 Comments

  1. Oh dit klinkt echt super! Het model lijkt op een speciale kussen die ik heb waardoor ik zonder rugpijn kan slapen in bed.

Write A Comment