IMG_6060

Een selfie van mijn outfit of the day. Het gaat hier zoals je al ziet vooral om mijn Doll It-Shirt. Je ziet het steeds vaker: de it-shirtjes. Deze shirtjes zijn leuk te combineren met een blazer. Om je outfit af te maken kun je een statement ketting dragen, zoals ik hier dus ook doe.

Het shirt is besteld bij de website Noa & Ivy. Het bedrijf is begin 2013 gestart als een klein, jong bedrijf met grote liefde voor mode en mensen. Het bedrijf wilt klanten blij maken met mooie, unieke kleding en accessoires voor een goede prijs. Om deze reden zijn ze constant op zoek naar nieuwe modemusthaves, goede leveranciers en leuke acties!

IMG_6059

Leuk om te weten: een deel van de collectie ontwerpen de fashionistas zelf. Zo weten ze zeker dat ze unieke modemusthaves en een verrassend assortiment kunnen aanbieden.

De broek die ik draag is van een onbekend merk. Mijn armbanden zijn van het sieraden merk Buddha to Buddha. De ene armband is de Chain (middel dikte) en de andere heet Nathalie (kinder armband). Ik vond het zilver mooi in combinatie met het grijze doll shirt. Ik weet niet meer precies waar ik mijn statement ketting vandaan heb.

kim

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

6 Comments

  1. Het staat je super leuk! En wat gaaf dat die meiden het zelf merendeels ontwerpen!
    Liefs Iep

Write A Comment