Sinds kort is er een derde vestiging van Oliver Green geopend in Amsterdam Zuid. Samen met Marissa ging ik hier naar toe om lekker te lunchen, en een leuk fotootje maken.

Oliver Green heeft 3 regels waar ze voor staan. De eerste regel is hele levenmissdelen; ze koken alleen met onbewerkt en voedselrijk voedsel. De tweede regel is geen geraffineerde suikers en oliën (denk aan kokosolie en olijfolie). De derde regel is gezondheidsvoordelen; elk item op het menu moet ingrediënten bevatten die iets toevoegen aan onze gezondheid.

Plantaardig eten kan gezond, duurzaam en lekker zijn

Het menu bestaat uit 90% veganistische maaltijden, maar bevat wel wat dierlijke producten als eieren, kip, zalm, feta en Griekse yoghurt. Er worden biologische producten gebruikt voor de gerechten. Oliver Green probeert de producten altijd lokaal in te kopen, en gaat voor de meest duurzame optie.

Ik koos voor een breakfast wrap. Hier zat onder andere ei, feta, spinazie en tomaat in (met en spicy sausje). Marissa ging voor de avocado toast – altijd goed. En hierbij dronken we een lekker kopje koffie. Er komt gemêleerd publiek bij Oliver Green. Wij gingen heen op een zondagmiddag, en toen was het prima te doen. Het was ook druk met de Uber Eats bestellingen!

Inmiddels zijn er drie locaties door Amsterdam

  • Amsterdam Oost Wibautstraat
  • Amsterdam West Kinkerstraat
  • Amsterdam Zuid (Olympiaplein)

Heb jij al een bezoekje gepland aan deze hotspot?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment