Oliver Green is een gezond cafe in Amsterdam Oost. De missie is om gezond eten toegankelijk en lekker te maken, terwijl er gelet wordt op de impact die we hebben op de planeet. Het cafe heeft innovatieve recepten met plantaardige ingredienten. Op deze manier hoopt Oliver Green Amsterdammers (en bezokekers) te inspireren om bewust beslissingen te nemen.

Je kunt de Oliver Green locatie herkennen aan de urban vibe. Het is er erg overzichtelijk, dit zie je ook terug in de inrichting (minimalistisch). Iets wat Oliver Green ook belangrijk vind is transparantie, dat je weet waar je eten vandaan komt en hoe het bereid wordt.

Oliver Green heeft een heerlijke uitgebreide menukaart met onder andere ontbijt bowls. toast wraps. salad bowls en warme bowls. Ook hebben ze een ruime keuze aan smoothies, iced drinks en sweets voor bijvoorbeeld als ’toetje’ toe.

Ik ging voor een ontbijt bowl, en een breakfast wrap. Dit is een volkoren wrap, scrambled tofu, verwelkte spinazie, cherrytomaatjes, avocado en vegan parmezaan. Mijn smoothiekeuze was ook snel gemaakt The Energizer: Ananas, banaan, gember, kurkuma, maca-poeder en kokosmelk. Als zoetigheid na ging ik voor een stukje bananabread. Dit is glutenvrij bananenbrood van haver- en amandelmeel met walnoten en dadel.€3,50- 325 kcal.

Heb jij wel eens een bezoekje gebracht aan Oliver Green?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment