Hotspot @ Amsterdam: Ice Bakery. Het is een must go voor alle Nutella-liefhebbers. To be honest, wie is dat nou niet? Ik kwam langs de ijszaak toen ik in Amsterdam was. Het zag er zo lekker uit, dat ik maar eens een kijkje ben gaan nemen.

Heaven on earth is een understatement. De Nutella Ice Bakery in Amsterdam is voor de echte liefhebbers direct te herkennen. In het pand is nauturijk ook Nutella te verkrijgen. Ze verkopen zelfs potten van 3kg voor 25 euro. Je wordt door deze grote potten eigenlijk naar binnen gelokt. Het smalle pand met allerlei Nutella lekkernijen vind je aan de Leidsestraat, dichtbij het Leidseplein. Van binnen is de smalle ice bakery geheel gestyled in de Nutella kleuren (rood en wit).

Bij de Nutella Ice Bakery kun je kiezen uit allerlei verschillende soorten lekkernijen met natuurlijk Nutella. Wat dacht je van Nutella wafels, crêpes met Nutella, poffertjes met Nutella, muffins met Nutellavulling, aardbeien met Nutelladip en nog veel meer. Naast de lekkere hapjes, wordt je ook vriendelijk geholpen door leuke Italiaanse boys. Wat wil je nog meer? Kortom een must go voor alle Nutella freaks!

Kende jij de Nutella Icecream bar al?

IMG_1969-300x300

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

3 Comments

Write A Comment