IMG_9088.JPG

Comemoda heeft laatst een beauty avondje gehouden met beauty blogger Jasmijn – beautybyjasmijn.nl. We vinden het allebei heerlijk om onszelf in de watten te leggen. Dat hebben wij die avond ook gedaan met maskertjes, nagellakjes en last but not least een make up tutorial.

De volgende producten zijn gemaakt om deze look te creëren. Voor de ooglook is het w7 Palette gebruikt. Comemoda & Jasmijn zetten de stappen van de ooglook voor je op een  rijtje!

DSC00170


Stap 1:
Breng de oogschaduw basis aan.
Stap 2: Breng de tweede gouden kleur aan op je bewegend ooglid met je vinger.
Stap 3: Gebruik de derde en donkerste kleur in je buitenste ooghoek,
blend het lichtjes uit zodat het mooi in elkaar overloopt.
Stap 4: Gebruik de vierde kleur van het palletje ( wit ) om te highlighten,
dit doe je onder je wenkbrauw en in je binnenste ooghoek.
Stap 5: De eerste kleur van het pallet ( Beige/zand ) gebruik je op de binnenste helft van je bewegend ooglid en blend dit lichtjes naar buiten richting de gouden kleur.
Stap 6: Breng je bronzer aan in de arcadeboog om alles samen te voegen tot een mooi overlopend effect. Zo voorkom je harde lijnen.
Stap 7. Breng eyeliner aan en een mooie laag mascara.

Voor de eyeliner is het W7 Palette gebruikt. Het palette is van W7 en heet ‘In The Buff’. De namaak heeft even veel kleuren als Naked 2, maar kost veel minder. Het palette kost slechts € 7,95. Jasmijn gebruikte zwarte oogschaduw als liner voor een mooi effect zoals je op de bovenstaande foto ziet!

jasmijn-blog-yeej

Een contour techniek is gebruikt bij deze make-up look (hierover post Comemoda later een tutorial). Een bronzer, blush, concealer en highlighter zijn nodig om te contouren. Je hebt een hele lichte & donkere concealer nodig voor optimaal resultaat!

Foto-30-06-13-00-05-09

Wij(Comemoda & BeautyByJasmijn) raden je aan om altijd te starten met een oogschaduw basis als je aan een make-up look begint. De kleuren komen daardoor beter tot zijn recht en het blijft ook veel langer zitten. Voor deze look is Soft Ochre Paint Pot van Mac gebruikt. Tip: breng het met je vingers aan over je hele ooglid.

Alle producten nog even op een rijtje;

Oogschaduw: W7 Palette
Oogschaduw basis: Soft Ochre Paint Pot van Mac
Eyeliner: Zwarte oogschaduw van het W7 Palette
Bronzer: Mac Harmony
Blush: Action
Concealer: Mac Pro Longwear Nc20 & Nc15
Lippen: Lippotlood & Lipgloss beiden van Kiko

 Wat vind jij van onze Nude/Golden Eyelook?

image (11)

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

14 Comments

Write A Comment