Wist je dat gel lak je nagels een verzorgde uitstraling geeft? Daarnaast laat het je nagels glanzen en maakt ze extra sterk. Vandaag lees je meer hierover en mijn bezoekje bij Kim.

Ik vind het heerlijk om eens in de maand in de watten gelegd te worden. Afgelopen week ging ik naar Kim voor een manicure en gel lak behandeling. Ik kan niet stoppen met kijken naar mijn mooie nude nails, erg he?

Kim gebruikt de gel polish van CND en Mollon Pro. Naast de nagelstyliste is Kim ook wimper expert en is ze bezig met een cursus voor het shapen van de wenkbrauwen.

2e0e663d-bc7d-44b4-a751-76459f0d56ce

Kim haar salon zit gevestigd in IJburg, een van de hippe woonwijken in Amsterdam. De salon is in huis, hierdoor zijn de prijzen van de behandelingen ook nog eens fijn voor je portemonnee. Een manicure en gel lak samen kost €27,50.

De salon is makkelijk te bereiken met het OV – vanaf Amsterdam Centraal pak je tram 26 tot de halte Vennepluimstraat en dan moet je +- 5 minuten lopen. Ook met de auto is de salon makkelijk te bereiken, en er is genoeg parkeergelegenheid.

Wat doe jij als jij een relax-time momentje hebt?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment