Ben je van plan om binnenkort een weekendje weg te gaan naar Haarlem? Hotel Niu Dairy is een aanrader! Wil je weten waarom? Lees dan snel verder.

Het hotel is lekker centraal gelegen. Je bent er binnen 10 minuten lopen van Haarlem Station. Kom je met de auto? Dan kun je het beste je auto parkeren in de garage Raaks (parkeren op straat is een stuk prijziger per uur). En heb je geen haast? Dan kun je er ook voor kiezen om de auto te parkeren bij station Haarlem Overveen, en de bus te pakken richting Haarlem Centrum.

De hotelkamer waar ik in sliep was basic, maar comfortabel. De douche was lekker groot! Het bed sliep echt heerlijk. Het fijne vond ik ook dat er twee losse dekens waren.

Na een dagje lekker shoppen en terrassen ging ik terug naar het hotel om me op te frissen. In de avond hebben we lekker Italiaans gegeten bij Ristorante Luca – aanrader! Wel adviseer ik je om van te voren even te reserveren.

Het ontbijt de volgende ochtend was heerlijk – denk aan verse sapjes, croissantjes en pancakes. Na het ontbijt had je nog een uur de tijd (uiterlijk) om je koffer weer in te pakken.

Ik ben erg te spreken over het hotel, en raad het je dan ook zeker aan voor een city trip Haarlem!

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment