Vorige week deelde ik de highlights van Nice. Aangezien ik zoveel leuke foto’s heb gemaakt in verschillende outfits, leek het me leuk om een outfit diary te maken !

Op deze foto draag ik mijn off shoulder jurkje van PrettyLittleThing. Ik draag hier een maatje S. Het jurkje heeft een boho printje, dit maakt het item erg zomers. De slippers die ik draag zijn van Michael Kors. Dit zijn echt mijn lieveling slippers, ik kan hier uren op lopen (ideaal voor een city trip!).

Love this new dress! Ik spotte het item op Instagram bij een andere online content creator. Ik ging meteen op zoek op de website van Shein. Dit jurkje heeft stipjes en leuke ruffles. Ik draag hier ene maatje S. Het item is trouwens abrikooskleurig/gebroken wit.

Jullie weten dat ik (bijna) alleen maar rokjes en jurkjes draag. Dit rokje van My Jewellery zit lekker en valt luchtig. Het leuke aan het item vind ik de gouden stippen op het rokje en de laagjes. Boven de rok draag ik een basic hemdje van de Zara. Deze tops zitten fijn en hebben brede bandjes hierdoor zie je niet je BH bandje – iets wat ik erg fijn vindt. 

Nu ben ik natuurlijk benieuwd wat jullie van deze drie looks vinden, let me know!

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment