In Amsterdam Noord, op de NDSM-kade zit een nieuwe hotspot, met uitzicht op de skyline van Amsterdam. Ik heb het over Next NDSM.

Je kunt de hele dag terecht bij Next Amsterdam (7 dagen per week); je kan er een kopje koffie drinken op een van de comfy banken. Vanaf de hotspot heb je uitzicht op het NDSM-terrein en het IJ. In de zomer kunnen de schuifdeuren ook nog eens open. Verder kun je hier lekker dineren en genieten van de gerechten van head-chef Sander Louwerens. In de avond heb je hier gezellige muziek en heerlijke cocktails.

Het interieur is ontworpen in samenwerking met TANK (bekend van de A’DAM Toren en Hotel Arena ). Je hebt binnen ook een gave enorme ronde bar. Hier worden onder andere de cocktails geshaket. Het is een mix van chic en funky (New York & London).

Deze hotspot is 600 m2 groot. Je hebt er verschillende ruimtes, en elke ruimte heeft een eigen sfeer/tafelsetting. n totaal zijn er 230 zitplaatsen bij Next, in alle vormen en wensen. Het fijne aan de plek is dat je vanaf de NDSM-pont ben je zo op Amsterdam Centraal station. Het exacte adres is: NDSM-Kade 2, Amsterdam-Noord.

Heb jij al een bezoekje gebracht aan de nieuwe hotspot in Amsterdam Noord?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment