Newbie in Valencia, een update over mijn avontuur. Dit doe ik typend vanaf mijn nieuwe thuis, met ventilator op standje vijf van de vijf. De Spaanse temperaturen zijn nog even wennen, maar dat is niet het enige! Wil je meer weten over mijn actividades en Valencia? Lees dan verder.

De bril op de bovenstaande foto heb ik by the way besteld bij Polette. Aangezien ik veel vragen hierover krijg, zet ik ook even de directe link naar de bril in de blogpost. Mijn bril Dark Knight Silver heb je al voor €24.99 in huis!

Samen met mijn moeder vloog ik 21 augustus naar Valencia. De stad waar ik al weken over praat en uitleg over geef wat ik er nou ga doen. En believe me, ik heb hetzelfde gesprek 1000 keer gevoerd, errug vermoeiend. Alles verliep soepeltjes, van mijn Dutchy home -> Schiphol tot aan mijn Spaanse apartamiento. De eerste dag was ik al om 7 uur ’s ochtends wakker. Vol energie en spanning wilde ik de stad ontdekken. Niet alles lukt op een dag, dus heb ik de activiteiten verspreid. Samen met mijn moeder ben ik naar de Russafa markt gelopen. De selfies in Valencia kunnen niet ontbreken, dus ook niet bij .. la piscina (het zwembad). Na alle dagen lopen, voelde ik de pijn in mijn kuiten (oftewel een goede work-out).

Een dierenpark in de stad, een Valenciaanse artis, dit moest en zou ik zien. Rond een uur of 11 gingen we al heen, op intermet las ik dat de dieren in de ochtend geen “siesta” houden. In het park liepen de dieren los rond, wel op een apart eilandje of met beveiliging. Het was een erg leuke ervaring, dus zeker een aanrader als je in Valencia bent.

Al eerder heb ik geschreven over mijn appartement in Valencia. Nu ik er ben kon ik het niet laten om noeven een collage als reminder toe te voegen. Mijn kamer heb ik nu opnieuw ingericht met leuke kussens, een schattig lampje en een houten huisje met Home Love Hapiness (gekregen van mijn tante Monique). Het idee is erg raar dat het leven in Nederland net als hier verder gaat (logisch) maar jammer dat ik er niet bij kan zijn. Ik vermaak me prima in Valencia. Als ik het even moeilijk heb krijg ik goede steun van mijn lieve vriendje, ouders en vriendinnen.

Ik hoop dat jullie mijn ook op de hoogte houden van al jullie avonturen in Nederland!

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

6 Comments

    • Come-Moda Reply

      Dankjewel! Ja ik zal af en toe wat posten over Valencia, xoxo

Write A Comment