De meeste kennen het merk Philosophy wel van de purity- en renewed hope in a jar-lijnen. In september lanceert Philosophy vier skincare producten verkrijgbaar bij ICI Paris XL.

Ik ontving twee producten ter review. Deze milde reinigingsdoekjes verwijderen make-up en vuildeeltjes van het gezicht. De formule bevat maar liefst 12 oliën. Het gebruik van de doekjes is fijn, het voelt fris en zacht aan. Heel makkelijk om mee te nemen op vakantie, of voor een weekendje weg. Een pakje met 30 doekjes kost €15.

Deze olievrije make up remover reinigt de huid mild. Deze remover is ook geschikt voor waterproof make-up. Voordeel: je krijgt geen olieachtige glow na het reinigen van je ogen en wenkbrauwen. Je krijgt een verfrist gevoel na het reinigen, dit komt door het komkommer extract. Deze remover is geschikt voor mensen met een gevoelige huid rondom de ogen. Dit product kost €21.

Wat voor producten gebruik jij om je huid te reinigen?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

2 Comments

  1. Ik gebruik Babor voor mijn gezicht. Met super producten om je gezicht te onderhouden en 1x in de maand naar de schoonheidsspecialiste te gaan die ook weer de producten van Babor gebruikt

Write A Comment