Naar mijn mening kun je geen tassen genoeg hebben! Nu ik een nieuwe baan heb vond ik een nieuwe tas ook wel gepast.

Via de webshop Bent Merkschoenen schafte ik deze zwarte Calvin Klein tas aan. Ik testte de ‘handigheid’ van de tas meteen uit in Lissabon.

Er past echt super veel in de tas. Als je hebt over een travel bag dan past je camera (mijn 2 camera’s) er zeker in! Ook je botella d’agua, zonnebril en portemonnee passen er in. Deze tas is dus al travel en shopping proof! Ook voor mijn nieuwe werk is de tas goedgekeurd, mijn agenda, Voss waterfles en iPhone oplader past er in. Niet te vergeten mijn mini mascara van Chanel en Mac lipstick – always look good!

De tas is van zwart faux leather. Je kunt de tas dus met heel veel looks combineren, dit vind ik echt een voordeel. Ik merk trouwens wel dat ik snel ga voor een zwarte tas omdat het dus 1. Makkelijk te combineren is en 2. Niet zo snel vies is.

Voor €139,90 is de tas van jou. Deze zwarte schoudertas heeft een hoogte van 24 cm, een breedte van 27 cm en een diepte van 12 cm. Binnen 2-3 werkdagen heb je de tas binnen. De tas wordt verzonden vanuit mijn buurlandje België. De webshop heeft een ruime keuze voor tassen.

Ik ben erg te spreken over de service, ik gaf namelijk aan dat de tas voor vrijdag binnen MOEST zijn in verband met mijn tripje naar Lissabon. En wat denk je? De tas kwam donderdag aan, helemaal top.

Wat is jouw lievelingstas op dit moment?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

1 Comment

  1. Ohh dit is echt een mooierd! Ik moet ook nog echt eens gaan investeren in tassen. Heb er momenteel maar drie!

Write A Comment