IMG_0459.JPG

Eindelijk heb ik het W7 Palette kunnen bemachtigen. Het W7 Palette is een look een like van het Urban Decay Naked2 Palette. Naked 2 is the follow up van het felbegeerde Naked palette. Ook Naked 2 is het bewijs dat er niks saais is aan neutrale kleuren! Naked2 bevat 12 intens gepigmenteerde taupe en grijs/beige-achtige neutrals, waarvan 5 exclusieve, nieuwe kleuren.

Het palette is een look à like om uit te testen. Ik heb veel positieve ervaringen gehoord en gelezen. Veel make-up artiesten en beautyliefhebbers maken ook gebruik van het W7 Nude palette zoals Jasmijn. Ik ben erg benieuwd. Tot nu toe ziet het oogschaduwpaneel er al prachtig uit.

IMG_0582.PNG
Picture time
Hier heb ik een golden/nude make-up look. Ik heb verschillende kleuren van het palette gebruikt. Ik vind het persoonlijk mooi om de kleuren te blenden. Daarnaast doe ik altijd wat oogschaduw onder mijn oogleden om de kleuren mooier uit te laten komen!

IMG_0457.JPGEverything you need for new neutral looks, smoky dramatic eyes, and everything in between!

Het palette heeft zoals je ziet ook 12 kleuren. De kleuren gaan geleidelijk over. Dit is erg fijn als je een mooie make-up eyelook wilt maken. Het is wel handig om altijd een primer te gebruiken! Ik heb al eerder dit palette genoemd in het artikel Golden/Nude eyes, maar nu heb ik er zelf ook een!

IMG_0657-0.JPGAnother picture of my make-up

Het palette is verkrijgbaar bij de Dio, Dirx en online. Zelf heb ik hem gekocht bij de Dio voor €5.99. Een echt koopje dus. Nogmaals ik ben super blij met m’n aankoop. Nu is het tijd om er mee te experimenteren! De kwast is ook fijn, maar het liefst gebruik ik m’n eigen oogschaduw kwasten van Kiko Milano!

Wat vind jij van het W7 Nude Palette?

P.S Heb je m’n enquête over come-moda al ingevuld? Zonee klik dan op de volgende linkhttp://www.thesistools.com/web/?id=428065. Alvast bedankt!

<img class=”alignnone size-full wp-image-954″ src=”https://comemoda.files.wordpress.com/2014/09/img_9983-0.jpg” alt=”IMG_9983-0″ width=”300″ height=”142″ />

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

7 Comments

  1. Toevallig heb ik deze net gekocht! Ik ben er wel enthousiast over, maar vind sommige kleuren net iets te weinig gepigmenteerd. Die van mij komt trouwens van de DA Drogist voor 9,95. Iets duurder uit haha

    • Ah wat leuk! Ja klopt mijne was in de aanbieding bij de Dirx, was wel toevallig. Mooie palette he ☺️

  2. Ik wil deze ook nog erg graag hebben, maar hij is steeds uitverkocht bij de Op = Op bij mij in het dorp. Mooie look heb je ermee gemaakt!

Write A Comment