Sanco is uitverkozen tot kapsalon van het jaar! En ik ben langs geweest voor een nieuwe coupe.

Het is Sanco’s passie om te onderscheiden in coupe en kleur. De kapsters gaan een gesprek aan om te luisteren en kijken wat je wensen zijn. Daarna wordt er gekeken naar de mogelijkheden en kleuren zodat je een prachtig nieuwe coupe hebt.

2a0e5ceb-ec09-401f-a104-87dc6bd43d64

De werkwijze bij Sanco is persoonlijk en professioneel. De kapsters zijn op de hoogte van de laatste trends op het gebied van haar. De kapsalon heeft klanten vanuit heel Nederland, zelfs ik uit Amsterdam ben bijvoorbeeld naar Velp afgereisd voor een nieuwe prachtige coupe.

ff4f21d5-3646-4d88-9935-8e09dde8e355
Links: voor – Rechts: na

Ik heb er voor gekozen om mijn haar een donkere teint te geven. Dit vind ik erg mooi bij mijn wenkbrauwen. Ook springen mijn groene ogen er dan meer uit. Daarnaast wordt het kouder en kouder, en vond ik dat ik mijn blonde lokken moest vervangen voor wat meer ‘warmte’.

De salon is super mooi ingericht met genoeg plekken. Op een zaterdag zijn er bijvoorbeeld zes meiden aan het werk om een mooi kapsel te creëren.  De salon is makkelijk te bereiken met de auto. Na mijn bezoekje aan de kapsalon ben ik Arnhem in gegaan, om er een éxtra leuk dagje van te maken (met prachtig haar).

3ee0f4d1-a8d1-4de2-9125-0ff09f224638

Op de Instagram kun je foto’s zien van voor en na, en voorbeelden van andere meiden. Het is echt een hair-goals pagina want je vindt alles mooi en leuk (ik tenminste). Op deze pagina kun je zien wat de prijzen zijn van de behandelingen.

Wat vind jij van mijn nieuwe coupe?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

11 Comments

  1. Ohhh super mooi zeg! Alsof je zo uit een reclame weg loopt van een of andere haarverfmerk. Super shiny.

Write A Comment