20140806-125008-46208297.jpg

Source: WeHeartIt

De musthave van deze zomer zijn neon items! Het kan maar niet te gek. Neon t-shirtjes, neon sneakers-espadrilles-sandaaltjes, neon clutches, neon armbandjes, neon jeans en ga zo maar door. Onze Instagram volgers hebben vast de bovenstaande foto voorbij zien komen. Come-Moda was spontaan verliefd geworden op de neon airmax sneakers van Nike!

Ik heb wat inspirerende plaatjes voor jullie opgezocht!

20140806-125008-46208393.jpg

Source: WeHeartIt

Neonkleuren zijn felle kleuren. Je kunt deze het beste combineren met rustige kleuren. Een neon item zorgt dat jij opvalt en de ogen van andere verblind worden. Dus de ideale manier om in de spotlight te staan, op een positieve manier, want jij bent hip.Kies je een neon t-shirt combineer deze dan met een simpele jeans, zodat je outfit niet too much is! Deze trend doet het extra goed op een zomers festival, maar past natuurlijk ook prima in een streetsyle look.

image (9)

Source: WeHeartIt

Je kunt natuurlijk ook een felroze lipstick gebruiken. Comemoda is gek van de lippenstiften van Chanel! Het zijn prijzige lippenstiften (rond de 30,-) maar ze zijn o zo mooi! Het is een leuk cadeautje voor jezelf, na bijvoorbeeld hard werken aan een project / zware werkweek.

image (10)

Source: WeHeartIt

Deze foto zagen wij via Instagram. Neon komt ook terug op nagels! Comemoda volgt Laque Nail Bar. Een Instagram account die dagelijks inspirerende nagelsarts post! Leuk als je even niet weet hoe je je nagels wilt lakken, want via dit account vind je vast een leuke combi! Het account heeft op dit moment al 998.000 volgers!

20140806-125008-46208471.jpg

Source: WeHeartIt

Zoals je ziet op de foto kun je ook leuk neon armbandjes dragen. Dit zorg voor een hippie/Ibiza look. Wat ook leuk is zijn neon enkelbandjes. Dit is helemaal hot deze zomer, dus zorg er voor dat je er bij hoort!

Heb jij al neon items in je kledingkast hangen?

image (11)

 P.S. Wat vind je van het nieuwe XOXO Comemoda logo?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

4 Comments

    • Het is inderdaad erg heftig, maar als je het met basic kleuren combineert is het leuk! Bedankt voor het compliment!

Write A Comment