Ik ben verliefd op mijn nieuwe skort. Dan denk je huh, wat is een skort? Ik ga je alles vertellen over de trend broekrok / skort!

De trend van de broekrok / skort is bekend geworden door het item van de Zara. Ze brachten een wit en zwart rokje op de markt, die iedereen wilde hebben! Veel fashionbloggers en fashionistas hebben een skort in hun kast hangen. De naam is een contaminatie van twee woorden; short en skirt. Dit is zo aangezien het aan de voorkant een rokje is, en van de achterkant een broekje.

Dit modelletje van YourOwnStylist is in een navy streepje, het is een echte musthave. Het skortje is lekker luchtig, ideaal voor de zomer dus! Je kunt de skort leuk combineren met witte items, zoals een wit jasje of blousje. Zoals je ziet heb ik er ook voor gekozen om mijn nagels wit te lakken voor een summer look.

Mijn navy skort is van 100% polyester. De rits zit aan de achterkant verwerkt. Het broekje/rokje zit erg comfy. De navy skort kost € 37,95. Je kunt bij YourOwnStylist je eigen skort bestellen.

Wat vind jij van de skorts ?

IMG_7416.PNG

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment