Houd je van een luxe hotel, en staat er een citytrip naar Parijs op de planning? Dan raad ik je zeker het hotel Le Narcisse Blanc Paris aan.

Het hotel ligt in het 7e arrondissement van Parijs. Het is een vijf-sterren hotel en is van alle gemakken voorzien. Denk aan een binnenzwembad, spa, een fitnesscentrum, 24-uursreceptie en nog veel meer. Er zijn meerdere metrostations op loopafstand (Invalides en Tour-Maubourg). Je kunt vanaf het hotel ook makkelijk te voet naar de sightseeing spots van Parijs.

De lobby van het hotel
De spa

Narcisse Blanc Paris heeft een chique uitstraling. Het interieur is dan ook prachtig. Ook het personeel is erg vriendelijk, en helpen je graag wegwijs door Parijs. Je kunt ook gebruik maken van een concierge van het hotel. Wist je dat het hotel onderdeel is van Small Luxury Hotels Of The World?

Deze luxe accommodatie heeft 37 kamers. Elke kamer beschikt over gratis wifi. Je kunt hier 100% relaxen door de beschikbare de badjassen, pantoffels en de heerlijke pillowtop-bedden op de kamers. Wij verbleven in de classic suite Cleo. De classic suites zijn licht, ruim en stralen rust uit. De suites geven je het gevoel alsof je een echte Parisienne bent.

Le petit-dejeuner is ook echt een aanrader. Je hebt een ruime keuze zoals french toast, croissantjes en nog veel meer! Het ontbijt word geserveerd in het restaurant Cléo van 07.00 tot 10.30. Je kunt ook kiezen voor een ontbijt in je kamer, vanwege de content die we wilden schieten kozen wij voor het laatste.

Zou jij hier ook wel een nachtje kunnen slapen?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment