Ik testte het nieuwe Eau De Toilette luchtje uit van de Etos, een budget parfum om aan te raden!

Een poosje geleden was het Etos Friends event in Zaandam, lekker dichtbij huis woehoe! Ik ging naar het event toe na mijn werk, en kwam dus wat later aan. Het event was erg leuk, er werd van alles verteld over de plannen van Etos in 2017.

3

Op het event mochten we alle nieuwe producten (van 2016) testen. Op het einde mochten we drie cadeautjes uitkiezen en meenemen. De cadeautjes werden helemaal leuk ingepakt in X-Mas style.

Ik koos voor het luchtje, want ik vond hem erg lekker ruiken. Veel meiden op het event waren erg te spreken over het luchtje, dus werd ik ook wel erg nieuwsgierig! 2

Dit luchtje heeft een zware geur aparte kruiden als hoofdlijnen. Denk dan aan geurnoten roze peper, roos en sandelhout. Ik vind het luchtje een oriëntaalse geur hebben, en ook wel sensueel.

Het luchtje blijft niet super lang zitten, dit komt natuurlijk ook omdat het een budget topper is. Na een paar uur raad ik je aan om het luchtje weer bij te sprayen. De Mystic Night Eau De Toilette kost €9,99.

Het luchtje hoort bij het eigen merk Etos fragrances. Dit is een lijn die bestaat uit 5 eau de toilettes. Deze zijn  ontwikkeld door een gerenommeerd parfumhuis en met ingrediënten van de hoogste kwaliteit – Etos. 

Ben jij al bekend met dit luchtje of een andere van de Etos fragrances? Ik ben erg benieuwd naar jouw ervaringen!

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

4 Comments

Write A Comment