Veel vrouwen vinden het belangrijk om een egale huid te hebben. Toch merk ik dat niet iedereen altijd op de goede manier haar/zijn huid reinigt. Ik krijg regelmatig complimentjes over mijn huid. Ik zal jullie uitgebreid uitleggen hoe ik mijn huid dagelijks verzorg.

Elke ochtend reinig ik mijn huid met een tonic (€1,99). Dit geeft een verfrissend gevoel. Een tonic moet je kiezen op het soort type huid. Je heb drie types huid: een droge, vette en normale huid. Daarna doe ik mijn dagcrème op. Ik heb een dagcrème voor een droge huid, aangezien dit een goede moisturizer is. Je hoeft niet perse een droge huid te hebben voor dit soort type crème!

d4e53e58-5071-4933-8c3b-68afe3503440

Nadat ik deze stappen heb gedaan doe ik mijn dagelijkse make-up routine. Eenmaal thuis van een dag school, werk of stage doe ik vaak een maskertje op. Onder de douche reinig ik mijn gezicht nog eens extra met deze peeling (€2,49). Dit geeft me een rustgevend en ontspannen gevoel en het is ook nog eens goed voor mijn huid.

07acd020-57ef-477c-b6a4-f77da0bc163c

Mijn make-up (mascara) haal ik eraf met deze cleansing milk (€1,99). Dit doe ik omdat mijn huid rondom mijn ogen erg gevoelig is. Van de meeste make-up remover krijg ik irritatie. Daarna gebruik ik weer dezelfde tonic als in de ochtend om mijn huid te reinigen. Als finishing-touch doe ik nachtcrème op. Ook voor de droge huid.

Als je twijfelt over het soort reinigingsproducten, crèmes et cetera kun je het beste advies vragen aan de apotheek/drogisterij. Deze mensen weten erg veel af van alle huidtypes. Ze weten de voor-en nadelen van de producten.

Hoe reinig jij je huid?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

5 Comments

  1. Hoi,

    Wat een leuke toppic, ik heb namelijk ook een droog huid. Welke dag en nachtcrème gebruik jij?

    Thnx

    • Come-Moda Reply

      Hoi! Ah ja rottig is dat, ik heb meestal die van de Hema – die vind ik erg fijn! XX

Write A Comment