IMG_2807

Naarmate de feestdagen dichterbij komen, is het zoeken van leuke kledingsetjes één van onze favoriete bezigheden. Daarom bestelden we nog meer zwarte essentials; een jurkje en rok bij Nummer Zestien. 

Vandaag meer over onze nieuwe items van de webshop Nummer Zestien. Een webshop met een uitgebreid assortiment van kleding. De webshop verzendt binnen 1 werkdag (als je voor 17.00 besteld en betaald).

IMG_0983

Beiden bestelden we items van het gedeelte van de ONLY shop. Dit merk wordt sinds kort verkocht bij Nummer Zestien. Nikki koos voor een long black skirt. Ideaal voor het uitgaan op bijvoorbeeld kerstavond. Met een leuk topje erboven en heels of laarsjes ben je helemaal ready. Dit keer combineerde Nikki hem op een citytrip naar Barcelona met Kenzo Sneakers, een leren jasje en een Nikkie t-shirt. De rok kost 16.95.

IMG_2391
Kim viert de feestdagen in Valencia. Het was erg lastig om iets uit te kiezen want er is een groot assortiment aan jurkjes online. Zij koos dan ook voor een little black dress zonder mouwtjes. Het jurkje heeft een hoge hals, wat het item dus net even wat aparter maakt. Dit jurkje kan je natuurlijk ook prima in Nederland dragen, met bijvoorbeeld een blazer en een panty. Het jurkje kost €29.95.

Welk item staat jouw wishlist van de Only Online collectie?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

6 Comments

  1. Ik vind de rok en het jurkje allebei erg gaaf. Gewoon lekker basic! Zo’n rok ik heb ik ook in mijn kast hangen. Super handig! Nu alleen nog een mooi zwart jurkje, net als deze…

    • Come-Moda Reply

      Ah leuk om te horen! Ja basics zijn super handig, met een leuke ketting of top maak je je outfit helemaal af 🙂 XX

  2. Pingback: Style Butler - Come-Moda

Write A Comment