Amsterdam is stiller dan ooit, waarom dan ook geen vakantie vieren in je eigen stad? Er zijn genoeg gunstige hotelaanbiedingen met leuke extra’s! Vandaag meer over mijn staycation in Mr. Monkey Amsterdam.

Ik verbleef samen met mijn vriendinnetje Jennifer in Mr. Monkey Amsterdam. Het boutique ho(s)tel is ideaal gelegen in het centrum van Amsterdam. We konden vanuit mijn huis, met een koffertje voorop het rekje, op de fiets naar ons verblijf.

Mr. Monkey Amsterdam heeft de luxe van een hotel, met een relaxte sfeer van een hostel. Het personeel is er super vriendelijk. Je hebt een koffiebar in de lobby. Daarnaast heeft Mr. Monkey fietsen verhuur. Handig als je de toerist in Amsterdam uit wilt hangen!

Mr Monkey Amsterdam

De locatie is echt ideaal. Je bent een paar meter verwijderd van de Bloemenmarkt. Het hotel is gevestigd in een 17de eeuws grachtenpand. Sommige verdiepingen zijn in originiele staat – denk aan een voor- en achterhuis. De kamers zijn verspreid over 5 verdiepingen. Let op! Er is geen lift aanwezig.

Nu ben je natuurlijk benieuwd naar de kamers? Die zijn super modern en onlangs gerenoveerd. De kamers zijn voorzien van een flatscreen tv, snelle wifi en oordopjes. De badkamer heeft verzorgingsproducten van Marie Stella Maris.

Jennifer en ik verbleven in de Triple Room. Deze kamer heeft een prive- en suite badkamer. Je hebt prachtig uitzicht over de grachten van Amsterdam. De triple room is perfect voor een wekenedje weg met vrienden. De kamer is 20m2. En het ontbijt is ook zeker een aanrader, om zo vol energie de dag te beginnen.

Wat vind jij van staycations?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment