Een mooie zomerse teint krijgen, zonder een zonnebank – het klinkt ideaal en is ideaal. Deze mousse van Tan of Oz houdt mijn beentjes egaal bruin.


Het aanbrengen van een spraytan vind ik negen van de tien keer erg lastig. Ik was dan ook erg blij met de mousse spray tan variant van Tan of Oz, dit brengt naar mijn mening makkelijker aan. Bij de mousse bestelde ik een handschoen (€9,95). Ik ontving een uitgebreide uitleg over het aanbrengen. Zo kan het eigenlijk niet mis gaan!


Ik raad je aan om een dag van te voren te scrubben. Op deze manier wordt je huid egaal, en verwijder je dode huidcellen. Zo werkt de mousse het beste. Verdeel de mousse gelijkmatig over je benen, en smeer jezelf goed in (sla geen plekken over). Herhaal dit een tot twee dagen in de week voor een lang resultaat.

Het merk bestaat sinds oktober 2015. De tanning lijnen zijn eenvoudig aan te brengen, en zorgen voor een egale bruine huid. In het product zit onder andere komos en Gingo, hierdoor ruiken de producten heerlijk. De sprays en mousse zijn ontwikkeld voor regelmatig gebruikt, en droogt snel. Je krijgt gelukkig niet het wortel effect.

Met de code Come-Moda.nl krijg je 15% korting. De code loopt tot eind september. 

5e518456-64ee-4479-bf43-eea878136825
Aan de linker kant zie je m’n benen mét tanner en aan de rechterkant zie je m’n benen zónder tanner

Ik ben erg tevreden met de mousse, en blij met het resultaat. Gebruik jij een tanning mousse?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment