Een girlstrip is altijd een goed idee. Samen met Stefanie ging ik naar boutiquehotel Mother Goose in Utrecht.

Het hotel bevindt zich in de binnenstad van Utrecht. Het pand is bijzonder ingericht – elke etage heeft een eigen kleurthema. Mother Goose Hotel Utrecht heeft 23 kamers, die zijn verdeeld over 4 etages met een eigen kleurthema. 

Het ontvangst in onze suite was met bubbles en balonnen. In onze suite was tot in de details aan alles gedacht. Onze suite had een bad, en een douche – hoe fijn is dat? We kregen er Anyah’s eco-friendly verzorgingsproducten bij.

De suite had allemaal leuke hoekjes, genoeg opties om gave content te maken! Het interieur was een mix van industrieel en hout, met veel nude teinten. En wat hadden we een gaaf uitzicht op de ganzenmarkt/de Dom. We kregen een super ontbijt van Vegitalian in hotel bezorgd.

Wist je dat Utrecht 7 straatjes heeft, the place to be. Onder deze straatjes vallen de Zadelstraat, Lijnmarkt, Lichte gaard, Vismarkt, Oudkerkhof, Domstraat en het Domplein. In de 7 straatjes van Utrecht zijn kledingwinkels, interieurzaken, restaurants en nog veel meer!

Alhoewel Utrecht niet echt een autovriendelijke stad is, kwamen wij wel met de auto. We hadden vooraf ene plekje gereserveerd bij de parkeergarage van Mother Goose (2 minuten lopen van het hotel). De kosten parkeren bedragen € 25,00 van check-in om 15:00 tot check-out om 11:00.

Mother Goose heeft regelmatig leuke arrangementen, dus ben je enthousiast aan de hand van mijn verhaal? Houdt dan de website/Instagram van het boutiquehotel in de gaten.

 

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment