IMG_4237.PNG

Source: Phone-Factory

Moschino toonde hun nieuwe lente/zomer collectie voor 2015 tijdens Milan Fashion Week. Na het succes van de Fall 2014 collectie was iedereen razend benieuwd naar de creativiteit van ontwerper Jeremy Scott. Het was bomvol bij de fashion show. Maar toen de eerste modellen de catwalk opkwamen werd het publiek erg enthousiast.

158393043

Source: Phone-Factory

Als fashionista doe ik natuurlijk mee aan de trend. Ik geef toe, ik zal niet snel in de barbie items lopen van Moschino. Toch vond ik de mirror-case erg leuk. Na wat speuren op internet kwam ik op de website van Phone Factory. Een website met verschillende soorten hoesjes.

De iPhone mirror case is slechts € 19,95. Het hoesje is groot, maar erg fijn. Het hoesje dient ook als een spiegel. Ideaal om dus even snel je make-up bij te werken, je haar te doen of gewoon even om te kijken hoe je er uit ziet op dat moment. Daarnaast ben je je telefoon niet snel kwijt in je tas met dit hoesje. Klik HIER om de mirror-case te bestellen.

Als je voor 17.00 de Barbie case besteld, heb je hem de volgende dag in huis. Super systeem toch? Het bedrijf heeft onder andere fashion hoesjes, kabels, selfiesticks (van bijvoorbeeld Chanel). Ze hebben hoesjes voor iPhones, Samsungs en iPads. Het is zeker de moeite waard om een kijkje te nemen op de website, aangezien het assortiment echt huge is.

Moschino s/s 2015 by Jeremy Scott – Milan Fashion Week – Source: Google

Nog even wat meer informatie over de nieuwe lijn van Moschino. Jeremy Scott did it again. Na zijn debuut met de fastfood collectie, wist niemand eigenlijk wat ze moesten verwachten van de modeontwerper.

Tijdens de show klonk er uit de speakers Hiya Barbie! De modellen kwamen op met platinum blond(zie ook de foto) haar in suikerspin vorm. De modellen liepen op Barbie muiltjes, witte cowboy boots en rolschaatsen de catwalk over. De collectie bestond uit pink, pink, en nog meer pink. De superzoete s/s 2015 collectie werd zeer positief ontvangen.

Wat vinden jullie ervan?

IMG_1969.PNG

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

4 Comments

    • Come-Moda Reply

      Het is wel heftig inderdaad, maar ik vond het wel leuk voor een keertje!

Write A Comment