Grote kans dat je de naam Morgan & Mees Amsterdam wel eens hebt horen vallen, of de gouden mokken voorbij zien komen op Instagram/Facebook. Ik ben er recent geweest en deel mijn ervaring!

Je vind de hotspot in Amsterdam West, op Tweede Hugo de Grootstraat 2-6. Het is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, en er zijn voldoende (betaald) parkeerplekken in de buurt.

Samen met Elisa ben ik hier gaan ontbijten. Ik had de buttermilk pancakes met bananen, blauwe bessen en stroop – echt heerlijk! Bij een ontbijtje kan natuurlijk geen koffie ontbreken, dus ook wij kregen een gouden mok (leuk voor de foto!).

Interieur Morgan & Mees
pancake Morgan & Mees

Rond ontbijt/lunch tijd op een doordeweekse dag zie je veel mensen die aan het flexwerken zijn, meetings hebben of net als Elisa en ik een breakfast date hebben. Het publiek is dus gemeneerd, wat het vind ik erg leuk en sfeervol maakt.

Naast dat Morgan & Mees Amsterdam een bar/restaurant is, kun je er ook overnachten – hoe leuk is dat? Het hotel heeft in totaal 9 kamers. Op Booking.com krijgt het hotel een score van 8,9 voor een reis voor twee.

Ben jij wel eens gaan ontbijten, lunchen of dineren bij Morgan & Mees Amsterdam?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment