Een terugkomende trend in de zomer en op festivals zijn earcuffs. Kim bestelde de Zircons Hollywood Heart earcuff   van het merk Mood. Wil je weten hoe zij de cuff draagt? Lees dan snel verder!

2016-06-11-PHOTO-00037399Een earcuff is een soort helix piercing, waar je geen echt helix gaatje voor hoeft te hebben. De earcuff klem je namelijk om je oor heen en is daardoor voor iedereen draagbaar! Een earcuff is super leuk te dragen op een festival, of op een feestje.

Mood verpakking earcuff
How cute is dit mini tasje?

Het merk Mood ontwerpt zilveren earcuffs, earjackets en knokkelringen. De sieraden zijn gemaakt van Sterling 925. Mood is een Italiaans sieradenmerk. Het merk heeft zes collecties: Be Cool, Be Rock, Be Chic, Hollywood, B-Side & Kisses.2016-06-11-PHOTO-00037403Kim bestelde de Zircons Hollywood Heart – Silver uit de Mood Hollywood collectie. Het sierraad kost nu € 32,50.  Denk wel even na over in welk oor je de earcuff van plan bent te gaan dragen (bijvoorbeeld door even te kijken, welke kant je selfie kant is!), aangezien de earcuff maar aan 1 kant draagbaar is door het hartje eraan.

Welke earcuff staat op jouw wishlist, of vind je dit helemaal niets?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

1 Comment

Write A Comment